NPad Plus – голям таблет за видео, игри и чат

NPad Plus Tablet предлага всичко необходимо за пълноценно развлечение

Вярно е, че смартфоните „пораснаха” много в последните години. Моделите с диагонал над 6 инча доминират на пазара, но за истинско персонално изживяване, докато сме полегнали удобно на дивана или по време на пикник, си трябва нещо по-голямо. И ако лаптопът с клавиатура е тежък и неудобен, остава оптималната опция – таблетът.

Днес ще ви представим един много добър като характеристики и същевременно достъпен като цена таблет. Това е моделът N-one NPad Plus Tablet с голям екран и производителен хардуер, който се предлага в момента на много изгодна цена от €149,22 с купон за отстъпка 79GIZJMF в глобалния онлайн магазин Geekbuying.com.

NPad Plus Tablet впечатлява с големия си и комфортен IPS екран

Първото впечатление от модела е комфортният дисплей с диагонал 10,36 инча, резолюция 2K 2000×1200 пиксела и яркост 300 нита, направен по технология IPS In-Cell (с вградено стъкло), с тънка рамка. Видео, филми, игри и снимки ще радват окото на този голям екран.

NPad Plus разполага с две камери. Предната с резолюция 5MP е достатъчна за видеочат и делови видеконференции, в тандем с вградения микрофон и два говорителя от двете страни, докато задната камера с резолюция 13MP, светкавица и автофокус обещава прилични снимки.

NPad Plus разчита на изчислителната и графична мощ на осемядрена SoC MediaTek MT8183

Ако надникнем „под капака”, това е доста мощно за цената си устройство. Таблетът разчита на 12-нанометров чип MediaTek MT8183 с осем CPU ядра (4 производителни Cortex-A73 и 4 енергийноефективни Cortex-A53) на 2,0 GHz и графичен блок Mali-G72 MP3 GPU с тактова честота 800 MHz.

SoC платформата е допълнена от немалък обем памет – 6GB RAM и 128GB сторидж. Подобна конфигурация ще осигури гладко възпроизвеждане на видеото и безпроблемна работа с приложенията, както и много място за съхранение на филми, музика, картинки и друго съдържание.

NPad Plus Tablet е оборудван с 13MP задна камера и 5MP предна камера за видеочат

Ако случайно големият обем налична памет се окаже недостатъчен, имате на разположение microSD слот за карти памет с капацитет до 1 терабайт (TB). Какво повече от това? В допълнение, таблетът работи под управление на актуална операционна система Android 12, която предлага редица нови възможности и оптимизации.

NPad Plus Tablet е отлично обезпечен и в частта на комуникациите. Моделът поддържа двубандов Wi-Fi AC и Bluetooth 5.0, както и няколко системи за навигация и позициониране, вкл. GPS, Glonass и др. Наличен са още реверсивен USB Type-C порт, който може да се използва за зареждане на таблета и прехвърляне на данни към други устройства, и стандартно 3,5-мм гнездо за слушалки.

NPad Plus Tablet е компактен и лек – с тегло 478 грама и дебелина 7,5 мм

Моделът е оборудван със сравнително голяма батерия с капацитет 6000 mAh, която поддържа до 8 часа гледане на филми при средно ниво на яркост на картината. Таблетът е компактен и лек – тежи около 478 грама и е дебел едва 7,5 мм. Като цяло, това е едно изгодно като цена устройство за забавление с музика, видео, филми и игри, както и с всевъзможни Android приложения.

Можете да купите големия 10,36-инчов таблет тук: N-one NPad Plus Tablet – за €149,22 с купон за отстъпка 79GIZJMF в глобалния онлайн магазин Geekbuying.com. Доставката е безплатна от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар