Солитрон даде “най-доброто за най-добрите” дилъри на Philips

VIP купон за най-добрите си дилъри спретна официалният дистрибутор на Philips в България Солитрон. Събитието се състоя на 11 и 12 ноември 2006 г. в луксозен SPA център в гр. Велинград, където топ-партньорите на Солитрон имаха възможността да отдъхнат от напрегнатия бизнес сезон и да се наслаждават на минералния басейн, сауните и приятните масажи, които предлага комплекса.
Солитрон изненада присъстващите с изключително кратка делова част: "Днес сме се събрали, за да дадем "най-доброто за най-добрите", защото вие сте най-добрите дилъри на Philips", обясни мотото на събитието Стефан Димитров, директор маркетинг в Солитрон, откривайки веселбата.
Малко по-късно генералният мениджър на Philips България г-н Димитър Василев сподели, че по предварителни данни Philips се нарежда на първо място в продажбата на TFT LCD екрани в страната за първите три тримесечия на годината и тенденцията е да задържи тази позиция и през четвъртото тримесечие, с което поздрави дистрибутора и дилърите за "отлично свършената работа".
Пищна вечеря, бурни танци и пикантни изненади очакваха VIP гостите на Philips и Солитрон – най-приятната от които беше последвалото след вечерята "мокро" DJ-парти в минералния басейн на хотела, където присъстващите се забавляваха до зори.

Коментар