MSI: Задаваме тенденциите при високия клас лаптопи

Отличеният с награди Titan GT77 HX идва с първия в света 4K/144Hz MiniLED дисплей
(снимка: MSI)

Нови лаптопи с  последни технологии на Intel и Nvidia, както и с редица собствени иновации пуска на пазара тайванският производител MSI. Премиерата на високопроизводителните мобилни компютри за игри, бизнес и творчество се състоя на виртуално събитие вчера под мотото „Скок към сингулярност”. Моделите вече са налични за предварителни поръчки.

„Задаваме тенденциите при високия клас лаптопи и днес го правим за пореден път!”, каза Дерек Чен, глобален търговски и маркетинг директор на подразделението MSI Notebook. Представяйки новите модели, мениджърите от компанията отправиха няколко ключови послания – иновации, перфекционизъм, премиум изживяване, изключително висока производителност и естетичен дизайн.

MSI разкри нови модели лаптопи от седем серии – чисто новата Stealth за гейминг, бизнес, творчество и всякакви други приложения без компромис с производителността, Titan GT и Raider GE с екстремна производителност, Cyborg за ежедневни игри, Creator Z за създателите на съдържание, изцяло нова серия Prestige за потребителите в движение и Modern за бизнес продуктивност.

Новата серия лаптопи Stealth включва най-мощния 14-инчов геймърски лаптоп
(снимка: MSI)

Моделите Stealth 16 Studio и Stealth 14 Studio, носители на награда от CES 2023, идват с грабващ погледа бял и звездно син цвят на дизайна. Те са снабдени с алуминиево-магнезиево шаси, като 16-инчовият Stealth 16 Studio тежи под 2 кг и има дебелина под 2 см. Stealth 14 Studio с термичен дизайн MSI Vapor Chamber е най-мощният 14-инчов геймърски лаптоп, заявиха от компанията.

Отличеният с награди Titan GT77 HX е оборудван с най-мощния процесор Intel Core i9-13980HX и видеокарти до GeForce RTX 4090, както и с ексклузивната технология MSI OverBoost Ultra, която осигурява до 250W обща мощност за постигане на 5,2 GHz честота на всичките 8 P-ядра. Освен това Titan GT77HX се отличава с първия в света 4K/144Hz MiniLED дисплей.

Raider GE78 HX поставя най-често използваните клавишни комбинации на тъчпада
(снимка: MSI)

Серията Raider GE идва с чисто ново шаси, вдъхновено от спортните автомобили с аеродинамичен дизайн. Обновената матрична светлинна лента прави новия Raider GE по-отличителен и елегантен. Иновативен Smart TouchPad в специалното издание Raider GE78 HX поставя най-често използваните клавишни комбинации на тъчпада и поддържа персонализирани команди. „Това е най-забележителният и удобен за използване тъчпад до сега”, казаха от MSI.

Лаптопът Cyborg 15 се отличава с футуристичен научно-фантастичен дизайн
(снимка: MSI)

Cyborg 15 е изцяло нов модел за игри с впечатляваща визия. Той идва с полупрозрачно шаси от фибростъкло, през което могат да се видят неговите вътрешни компоненти. Има футуристичен научно-фантастичен изглед и използва най-новите графични контролери и процесори.

Серията Creator Z е насочена към творческите професионалисти. Новият модел Creator Z17 HX Studio, представен от MSI като най-производителният лаптоп за създаване на съдържание, също е проектиран с термичен дизайн Vapor Chamber Cooler, който позволява на процесорите от 13-то поколение Intel HX и видеокартите Nvidia RTX 40 да достигнат максималната си мощност.

Creator Z е най-производителният лаптоп за създаване на съдържание, твърди MSI
(снимка: MSI)

За този лаптоп е предназначена награждаваната писалка MSI Pen 2, която използва последно поколение MPP2.6 технология за по-бързо свързване. Тя се усеща като обикновена писалка върху истинска хартия. MSI Pen 2 всъщност наистина може да пише върху нормална хартия, без да се налага използване на друго средство за писане и скициране.

MSI представи и изцяло новия Prestige 13 Evo, който е мощен, но изключително тънък и лек – тежи под 1 кг. Лаптопът е снабден с голяма и издръжлива 75Whrs батерия и се позиционира от компанията като „най-добрия спътник за дълъг ден на срещи и пътувания”. 16-инчовата версия Prestige 16 Studio идва с карта GeForce RTX 40 и е валидирана като Nvidia Studio, което обещава внушителна производителност.

Лаптопите Prestige са мощни, но същевременно много тънки и леки
(снимка: MSI)

И накрая, серията Modern е освежена с нови цветови опции, включващи звездно синьо и бежово розово, които са част от модните послания. Това са лаптопи за бизнес и продуктивност, които посрещат широк набор от изисквания в ежедневната работа.

Коментари по темата: „MSI: Задаваме тенденциите при високия клас лаптопи”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Ти по-долу я се образовай малко кой е номер едно в гейминг лаптопите, преди да пишеш глупости

  2. :o)

    MSI кви тенденции задавате бе? Кой ви знае вас? 🙂 Някаква евтина марка с компромис в качеството

    Тенденции задават ASUS, DELL, HP, Lenovo
    ебем ти наглеците с изказванията 🙂

Коментар