OpenText приключи покупката на Micro Focus

Сделка на Micro Focus и OpenText ще повлияе пазара за управление на информация в облака
(снимка: CC0 Public Domain)

Приключи придобиването на Micro Focus от OpenText – сделка, която ще повлияе на пазара за управление на информация в облака, правейки го по-силен, коментираха от двете компании.

Micro Focus внася критични технологии в OpenText. „С нашите комбинирани възможности ние ще помогнем на клиентите да получат информационно предимство и да ускорят своята цифрова трансформация”, заявиха от OpenText.

Продуктите на Micro Focus, дистрибутирани у нас от КОМПЮТЪР 2000 България, остават налични и поддържани. Експертите на компанията все още са на разположение за помощ на клиентите, остават актуални също контактите за продажба и търговските договорености.

„Ние сме доказани пазарни лидери в услугите за съдържание, бизнес мрежите, цифровото изживяване и киберсигурността. Micro Focus предлага нови категории решения за Al и анализи, модернизация и доставка на приложения и управление на цифрови операции”, гласи официалното изявление на OpenText до клиентите.

Договорите и проектите за професионални услуги напредват по график, уточниха от обединената компания. Същевременно OpenText ще разшири предложенията си за клиентите, които изпитват нарастващи нужди от дигитализация и по-интелигентна работа, разчитайки на 25 000 експерти.

Коментар