Два телефона в „комбина” от М-Тел

Още преди Коледа М-Тел продължава да изненадва своите клиенти с най-добрите промоционални оферти и  технологични предложения. Новите абонати на тарифен план М-Тел Комбина вече могат да закупят два модела мобилни телефони на изключително конкурентна цена.

Клиентите на телекома могат да се възползват от два броя Samsung E1210 само за 19,90 лева. С тях те ще имат възможност да бъдат навсякъде с любимата си музика посредством вграденото FM радио, както и достъп до интернет и MP3 тонове.

Специално за двойките е атрактивното комбина предложения между стилния Samsung C270 – кламшел, в празнични цветове – златист или червен, и Samsung E1210 само за 29 лева.

С тарифен план М-Тел Комбина клиентите на телеком оператора получават две SIM-карти – за тях и за човека, с който най-много обичат да разговарят.

Месечната такса е обща и е в размер на 11,90 лева, а разговорите между двете карти са напълно безплатни през целия срок на договора. Нещо повече, притежателите на двете карти ще споделят месечно още 600 безплатни минути, в рамките на които те могат да се обаждат на още шест номера от мрежата на М-Тел – по три за всяка карта и на всички фиксирани мрежи в страната.

Коментар