Konica Minolta bizhub C220, C280 и C360 – иновативно черно-бяло с екстра цвят

Новите Konica Minolta bizhub C220, C280 и C360 са най-добре оборудваните печатни системи за всяко възможно черно-бяло предизвикателство в ежедневното корпоративно производство на документи. Иновативните машини предлагат и изключителни цветни функции, когато това ви е нужно. С акцент върху принтиране, копиране, сканиране и изпращане на факс, трите многофункционални устройства обработват всички заявки при високо качество и нисък, сравнен дори с черно-бяло устройство, разход за черно-бял печат. Bizhub C220, C280 и C360 покриват най-високите екологични стандарти.

„Новата bizhub серия предлага напредничави технологии като Auto-Refining Developing System," споделя Карстен Вибкинг, Продуктов мениджър в Konica Minolta Business Solutions Europe. "Тази находчива функция дава най-високо качество на печат, докато физически разделените девелопер и тонер осигуряват по-дълъг живот на консумативите."

Собствена технология на Konica Minolta, Auto-Refining Developing System (ARDS) дава постоянно и надеждно качество на черно-белите изображения, като непрекъснато обновява девелопера, добавяйки определено количество с всяка нова бутилка тонер. Това е важно и за подобряване на ефективността, не само капацитета на консумативите, но и намалява разходи.

Новите устройства отговарят на нуждите на офиси и работни групи от различни сфери – счетоводство, логистика, финансов отдел и мнгоо други. Благодарение на многофункционалността си, bizhub C220, C280 и C360 лесно изпълняват всички задачи както в черно-бяло, така и в цвят. Това ги прави перфектен заместител за всякакви разнообразни еднофункционални принтери, копири, скенери и факс машини, които все още се срещат в днешните офиси.

Коника Минолта многофункционалните устройства работят със стандартни формати до A3+, както и с нестандартни въведени от потребителя, с тегло на медиата до 271 гр/м2. Капацитетът за хартия варира от стандартните за Коника Минолта 1,150 листа до увеличение до 3,650 листа. През байпаса потребителите могат лесно да отпечатат всички видове специални медии и банери дълги 1.2 м. Още предимства откриваме и в привлекателните възможности за довършване. С модулния финишер за под, силно компактен телбодиращ финишер и разделител на заявки bizhub C220, C280 и C360 могат лесно да се пригодят към нуждите на всеки офис.

Като екологични продукти, характеристиките им са съществени. Те всички притежават най-ниските TEC стойности за техния клас. TEC измерва типичната консумация на електроенергия за седмица, базирано на основните офисни нужди. Върховно тихи в работата си, те са много удобни за поставяне около работни места и пасват идеално на всяко положение.

Тези характеристики са част от екологичното поведение на Коника Минолта в целия процес на производство и доставка, с много високи стандарти за рециклиране. Където е възможно, се използват само преработваеми материали, а минималното опаковане намалява отпадъка и разходите.

"Надеждно, евтино черно-бяло принтиране, копиране, сканиране и изпращане на факс, с изключително качество на цветните изображения. Това е което потребителите на новите bizhub серии получават," сумира Карстен Вибкинг. "Те като цяло ще се възползват от уменията за успех на Коника Минолта изразени в технологичните иновации и екологичната съобразност."

Коментар