С космически камион Corby пристигна в България

Със софийската спирка от специално роудшоу на космично изглеждащ камион новият модел на Samsung – Corby – официално дебютира на българска земя. Многоцветният модел телефон бе официално представен у нас днес пред Националната галерия за чуждестранно изкуство.

Corby, хармонично съчетание между бистър звук и ярки цветове, дефилира под слогана “Изрази себе си чрез цветна музика”. Насочен към младите хора, отдадени на динамичен живот и много забавления, моделът залага на музиката, пъстротата и жаждата за “лайф” и развлечения.
Гордост на Samsung Corby е, че позволява на своя притежател да открие скритите си заложби за кариера като DJ. За да загатне това специално умение на Corby, камионът с космичен дизайн бе озвучен от професионален DJ, който превърна атмосферата в демонстрационната зала в стилен музикален клуб.
Всички дебюти на Corby в различните страни по света, които текат от втората половина на октомври насам, са придружени от атрактивни шоу-програми, изпълнени с цвят и мощен звук в синхрон с основното послание на модела. Холографски презентации, обвързващи физическото пространство с онлайн реалността и мобилността, придружиха глобалния дебют на Corby.


Кадри от глобалния дебют на Corby в Милано. 18-метрова 4D арт-холограма комбинира цифровата технология с изяществото на аналоговото изкуство.

Коментар