Слотове с 40 печеливши линии – как работят печелившите линии при слотовете

Играта става все по-добра, когато има повече печеливши линии. Това правило се появява за пръв път по същото време, по което и хазартът. За съвременните слот игри 40 печеливши линии са типичен брой печеливши комбинации.

Много разработчици предоставят на комарджиите точно толкова щастливи линии. Освен че са визуално привлекателни, играта на съвременни, висококачествени игри с 40 линии и 3D анимация ще бъде и финансово изгодна. Достатъчно е да кликнете върху едноименния бутон в долната част на интерфейса, за да проверите потенциалния брой линии в дадена игра.

Преди да започнат хазартна сесия, играчите трябва да прегледат коефициентите, за да разберат правилата на играта и дали даден джакпот ще бъде калкулиран или не. Възможни са различни размери и форми на печелившите линии. Те обикновено започват от първия барабан и завършват на петия, когато няма много линии. Те могат да бъдат зигзагообразни или прави. Сложността на играта се увеличава с броя на печелившите линии, които предлага. Например, слотове с 40 линии на екрана могат да изглеждат по следния начин: 10 линии се простират, започвайки от първия до петия барабан.

Десетте допълнителни печеливши линии също могат да бъдат вертикални и да се простират едновременно през всички барабани. Половината от интерфейса ще бъде покрита от 10 допълнителни зигзагообразни линии. Други 10 печеливши линии ще позволят на играчите да подредят само 3-4 къси и неудобно разположени символа на екрана, за да спечелят. Разбира се, броят на линиите се отразява на общия залог. Играчите ще заложат 0,2 монети, ако има 40 печеливши линии, а минималният залог на линия е 0,01 монети. Ако играчът иска бързо да спечели джакпот, обикновено се препоръчва да заложи на всички линии.

Обяснение на печелившите линии за слотове: Какво представляват печелившите линии на слот машините?

За да спечелите пари на слот машина, трябва да завъртите последователни барабани с едни и същи символи. В повечето случаи трябва да следвате предварително определен модел, наречен линия на печалба. Първите слот машини имаха само една печеливша линия, която представляваше права линия, минаваща по средата на барабаните. Но с развитието на технологиите всичко се промени.

Съвременните слотове са високотехнологични, разполагат със страхотни графики и видео ефекти и поддържат до десетки печеливши линии. Ако трябва да начертаете линия от един барабан до друг, те ще следват почти всеки модел, който можете да си представите.

Как да залагаме на печелившите линии

Обърнете внимание на наличните ротативки 40 linii, преди да започнете слот игра, за да знаете коя страна подкрепяте. Освен това се уверете, че не сте задължени да залагате определена сума при всяко завъртане. Например, освен ако не заложите максималния или близък до него залог, някои слотове ограничават броя на печелившите линии, които можете да активирате.

Обикновено, ако уцелите необходимия брой от един и същ символ (обикновено три) на печеливша линия, минаваща отляво надясно, например от барабани едно, две, три и т.н., тази печеливша линия ще се активира и ще се изплати. Но някои игри предлагат двойни награди. При тези обстоятелства, можете да спечелите на печеливша линия, ако образувате и комбинация, започваща от десния барабан.

Кога печелившите линии на слот машината не са печеливши

Уау, какво? Да, някои слот игри изобщо нямат печеливши линии. Вместо това в тези игри ще има „начини за печалба”. Това е така, защото играчът може да постави един и същ символ навсякъде на следващите барабани, вместо да се налага да подрежда символите по точно определен модел на печелившите линии.

Това може да се равнява на повече от 1000 начина за печалба в слот с пет барабана и четири реда, което прави идеята привлекателна.

Megaways отива до краен предел

Най-вероятно сте запознати с механиката на Megaways. Тази функция води до падане на случаен брой символи на всеки барабан във всяка игра. Понякога те могат да бъдат само два или три, а понякога и седем.

Представете си, че на всички барабани има до седем символа; броят на печелившите комбинации ще бъде огромен. Тъй като слотовете Megaways изплащат печалба, ако просто приземите същия символ навсякъде на следващите барабани, те не са стриктно печеливши линии.

Колко печеливши комбинации може да предложи функцията Megaways? Това е значителен брой – точно 117 649.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

съдържание от Casino Robots