Proscenic T22 – фритюрник, който пържи с… въздух

Въздушният фритюрник Proscenic T22 готви здравословно, без пържене с мазнини

Известно, че пърженето не е най-здравословният начин за приготвяне на храна. Но ако не можете без хрупкави картофки, зачервено пиле и други изкушения, има интересна алтернатива – фритюрник, който пържи… с въздух.

Компактният домакински уред Proscenic T22 Smart Electric Air Fryer може да приготви голямо разнообразие от вкусни храни по щадящ здравето начин. Този смарт фритюрник се предлага сега само за €86,55 с купон за отстъпка GKB23WD в глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Традиционният фритюрник срещу Proscenic T22 – разликата е очевидна

Proscenic T22 приготвя вашата храна, като циркулира горещ въздух около нея. Това означава, че не е необходимо да потапяте храната в галони олио за готвене, за да постигнете фантастичен резултат. Ще се храните много по-здравословно, особено ако имате излишни килограми.

Иновативният Proscenic T22 се доставя с тиган за въздушно пържене и подвижна тава за мазнина, както и с книга с рецепти. Самият фритюрник е изцяло черен, а пластмасовото шаси със силен блясък, който му придава стилен вид. Има размери 36,1×27,1×30,6 см и тежи 5,7 кг. Захранващият кабел е дълъг 1 метър, така че трябва да поставите уреда близо до електрически контакт на кухненския плот.

Proscenic T22 приготвя вкусно пиле, като циркулира горещ въздух около него

В горната си част T22 има сензорен панел за удобно управление на операциите по готвене чрез няколко контроли, включително предварително програмирани функции, регулиране на температурата, настройка на времето, бутон за загряване, стартиране/пауза на готвенето и бутон за захранване. На гърба на T22 са разположени вентилационни отвори, които изхвърлят парата, образувана по време на готвене.

Работата с Proscenic T22 не изисква много усилия, особено като се имат предвид предварително програмираните функции за готвене, които гарантират, че храната ви ще бъде приготвена на оптимална температура и за точното време. Обемът на фритюрника е 5 литра – достатъчен да сготвите храна за едно четиричленно семейство.

Можете да управлявате Proscenic T22 от контролния панел или с мобилно приложение

Разбира се, можете сами да програмирате уреда за оптимални времена и температури за готвене, според вашия вкус, както и да изпълните собствени рецепти, вместо да разчитате само на тези в книжката на фритюрника.

Proscenic T22 е интелигентен домакински уред. С приложението Proscenic Home за Android и iOS устройства можете да свързване фритюрника към вашия смартфон или таблет, за да управлявате по-лесно и удобно процеса на готвене – например, да пуснете T22, когато се връщате от работа, и да имате топла храна при влизане у дома. Приложението предлага всички функции, налични на контролния панел в горната част на фритюрника.

Proscenic-T22 включва предварително програмирани функции за готвене на различни ястия

Нещо повече, можете да свържете фритюрника с гласов асистент и просто да му кажете да сготви вашите пържени картофи или друго кулинарно изкушение. Ето така: „Alexa, сготви пържени картофи” или „OK Google, сготви пиле”. Накратко, T22 е невероятно лесен за работа и удобен, благодарение на мобилното приложение и гласовия контрол.

Най-важно, разбира се, храната да е вкусна. Proscenic T22 се справя с това основно изискване, а голямото му предимство спрямо класическите фритюрници е, че пърженето на въздух е значително по-здравословно. Приготвяното на вкусно пиле или свинска пържола отнема около 20 минути. Резултатът е идеално хрупкаво пиле или сочна пържола.

Proscenic-T22 готви не само бързо, лесно и здравословно, но и вкусно

Има много други кулинарни шедьоври, които въздушният фритюрник T22 може да сготви. Ако сте фен на пърженото, този смарт уред е значително по-здравословен вариант за готвене от класическите фритюрници, при това е доста производителен.

Можете да поръчате въздушния фритюрник тук: Proscenic T22 Smart Electric Air Fryer – на цена от €86,55 с купон за отстъпка GKB23WD в глобалния онлайн магазин Geekbuying, който доставя уреда безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар