Мултирама внедрява нова онлайн платформа

Търговската верига Мултирама внедрява платформа за онлайн магазини Summer Cart. В момента сайтът играе ролята на виртуален каталог на предлаганите от компанията продукти, като се очаква магазинът да стартира през февруари-март 2010 година.

Платформата е оптимизирана за нуждите на Мултирама. Направени са редица доработки, които улесняват управлението на огромния брой артикули и позволяват интеграция с ERP системата Atlantis ERP.

Мултирама по принцип залага на индивидуален подход към клиентите, като за целта поддържа експертен персонал в магазините си. За да се постигне същия ефект и в онлайн магазина, разработчиците са наблегнали на интуитивно управление, което включва редица филтри и категории, улесняващи достъпа до желания продукт.

„Потребителите се ориентират добре в новата система, харесват дизайна и функционалността", коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Мултирама.

Интеграцията с ERP системата включва показване на продуктовия каталог на компанията – цени, описания и наличност. Снимките на артикулите обаче не са част от интеграцията и се поддържат единствено в администрацията на сайта.

В бъдеще се планира интеграция на информацията за клиентите, поръчките, доставките и плащанията.

Summer Cart е платформа, която може да бъде внедрена както в малки и средни търговски фирми, така и в големи компании, с огромен брой продуктови категории, и да се интегрира с другите бизнес решения на клиента, посочи Георги Мирчев, управител на Mirchev Ideas – фирмата, която е разработила Summer Cart.

по темата: „Мултирама внедрява нова онлайн платформа”

добавете коментар...

  1. Mir4o

    Браво на тях, до скоро нямаха сайт даже, сега след като Plesio пуснаха своя, и те се засилиха да продават онлайн. Въобще, какви са тези магазини за техника, които нямат кадърен сайт в днешно време?!?!? Очакваме включване и от Технополис;)

  2. Procopiii

    Ейй големи са тея МУЛТИРАМА

Коментар