Два пъти по-ниски цени и двойно повече минути с Vivacom Злато

Двойно повече минути във всеки мобилен план VIVACOM Злато ще получат новите клиенти на телекома от утре. Два пъти по-малко на месец ще струват същите планове на всички, които решат да прехвърлят номера си от друг оператор към мобилната мрежа на VIVACOM. Специалното предложение на компанията важи до края на януари 2010 г.

Удвояването на включените минути в плановете означава, че потребителят може да говори до 840 минути на месец с всички мобилни и стационарни мрежи в страната и с международните оператори по света. В допълнение той получава като подарък още 1000 минути към петима избрани от него приятели, независимо кой от плановете Злато си избере, както и до 100 МВ за мобилен интернет на месец. Тази оферта прави VIVACOM операторът, който освен голям брой включени минути, предлага и най-ниската цена за разговори към повече от 3 000 000 мобилни и фиксирани клиенти на телекома.

Офертата за двойно повече разговори на два-пъти по-ниска цена се предлага и с 40% отстъпка от цените на два от най-добрите телефони на пазара в момента – Nokia 6600i Slide и Nokia N97 mini. N97 mini е новата модна икона сред бизнес телефоните от висок клас и в момента може да бъде намерена единствено в магазините на VIVACOM.

Златните планове включват четири тарифи, създадени да задоволят наведнъж необходимостта на потребителите от разговори във всички мрежи и свободно сърфиране в интернет през мобилния телефон. Офертите започват от 30 включени минути към всички национални и международни оператори и 10 МВ мобилен интернет трафик и стигат до седем часа разговори към всички мобилни и стационарни мрежи в страната и към международни оператори, заедно със 100 МВ мобилен интернет на месец. Всички пакети предлагат и по 1000 безплатни минути към петима избрани от клиента приятели. Тези тарифи са едни от най-предпочитаните сред потребителите на мобилни услуги на VIVACOM поради универсалния си характер.

Коментар