Телевизор Samsung за 20% по-малко с Quarto

Специално за Коледа М-Тел ще подарява на всеки нов Quarto абонат ваучер за отстъпка при покупка на телевизор Samsung. В рамките на промоционалния период, от 1 декември до 3 януари, всеки потребител абонирал се за уникалната цифрова телевизия на М-Тел ще получи своя подаръчен ваучер. С него закупуването на предпочетения* модел телевизор с марка Samsung във верига магазини Техномаркет, ще струва на Quarto почитателите с 20% по-малко за периода между 1 декември и 17 януари.

Уникалната за българския пазар услуга Quarto е комбинация от телевизионни пакети (Базов ТВ пакет със 100 ТВ канала, Премиум ТВ пакет с 7 High Definition телевизии), достъп до виртуална видеотека с над 450 заглавия на един клик разстояние и всичко това на едни от най-ниските цени в България. Нещо повече, менюто на услугата позволява на клиентите да се информират лесно и за програмата на телевизията, кината, а така също и за текущата сметка към М-Тел.

До 15% по-ниски месечни такси ще плащат онези клиенти, които комбинират QUARTO с други услуги на М-Тел. Така например, 5% е отстъпката от месечната такса, когато потребителите изберат да ползват QUARTO и мобилни гласови услуги. В случай, че клиентите закупят абонамент за цифровата телевизия на М-Тел, мобилна телефония и широколентов интернет достъп, те получават 10%

отстъпка. Най-голяма е тя – 15%, когато абонатите се възползват едновременно от цифрова телевизия, мобилни гласови услуги, фиксиран телефон и мобилен интернет.

 * с изключение на моделите, които са в промоция.

Коментар