М-Tel пусна софтуерен телефон за бизнеса

Софтуерният телефон за компютър, чрез който клиентите на М-Тел могат да говорят и разменят съобщения в реално време през интернет, вече е достъпен и за бизнес абонати.
Клиентите на услугата M-Tel Spot ползват до 85% по-евтини цени за международни разговори, а когато са в чужбина – обажданията им са на цените, които ползват в България, съобщи операторът.
M-Tel Spot дава на абонатите на телекома възможност да разговарят безплатно неограничен брой минути, дори когато са извън страната. Безплатните обаждания са между двата софтуерни телефона, независимо от местоположението.
Ако клиентът, който е в роуминг, бъде потърсен от мобилен телефон и той приеме разговора на софтуерния си такъв, няма да бъде таксуван за входящия разговор. Ако и двете страни са в чужбина, и клиент се обади от софтуерния си телефон на мобилен, той ще бъде таксуван така, както и в България според ценовата листа на M-Tel Spot.
Ако пък обикновените разговори не са достатъчни, с M-Tel Spot потребителите могат да да се възползват и от безплатни видео-разговори между два софтуерни телефони. Едновременно с това, също безплатно, те имат възможност и да чатят един с друг.
В допълнение, с M-Tel Spot клиентите могат да се обаждат на всеки мобилен или фиксиран телефон, да изпращат SMS-и, да използват гласова поща, както и да използват функцията „Паралелно звънене”. С нея абонатите избират на кое устройство да приемат входящо повикване. Те могат да отговорят както от мобилния си телефон, така и от софтуерния такъв, тъй като и двата ще звънят едновременно.
За да ползват услугата, потребителите трябва да са клиенти на договор на телекома, да инсталират на своя компютър M-Tel Spot от страницата на компанията и да имат активна интернет връзка. 

по темата: „М-Tel пусна софтуерен телефон за бизнеса”

добавете коментар...

  1. any

    леле за малко пак се вързах. ама мтел и безплатно. 4 кинта е абонамента за спот, другари.

Коментар