АСБИС стана ексклузивен дистрибутор на Blackview за България

Смартфоните на Blackview са известни със своята здравина и устойчивост
(снимка: Blackview)

Дистрибуторът АСБИС България добави в портфолиото си продуктите на китайския бранд за мобилни технологии BlackView. Гамата на производителя включва иновативни и здрави устройства, проектирани да издържат на екстремни условия.

През годините Blackview се утвърди в сегмента на удароустойчивите смартфони. Същевременно компанията разшири продуктовото си портфолио със смарт часовници, слушалки, таблети и лаптопи.

Устройствата на Blackview са предназначени за любители на активния начин на живот, авантюристи и професионалисти, работещи в трудни условия. Те се отличават с издръжливост и устойчивост на вода, прах, удари и екстремни температури, което ги прави подходящи за използване във всякакви условия.

Blackview има собствена фабрика от 8500 квадратни метра, базирана в Китай. Всички продукти се подлагат на строги стандарти и процеси на тестване, за да се гарантира потребителското изживяване, подчертаха от АСБИС.

В последните години Blackview разшири значително портфолиото си
(снимка: Blackview)

Продажбите на Blackview нарастват стабилно в последните години, с най-малко 20%. Компанията разшири пазарното си присъствие и към момента нейните продукти са представени в над 80 държави и региони по света.

Коментар