ASBIS добави смарт уреди Midea в портфолиото си

Иновативният Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier съчетава дистанционно управление, вентилатор без перки и пречистване на въздуха (снимка: Midea)

Дистрибуторът на ИТ и потребителска електроника ASBISc Enterprises Plc обяви, че добавя към портфолиото си интелигентните домакински уреди на Midea. Двете компании подписаха споразумение за дистрибуция, за да разширят предлагането на иновативни уреди за умния дом.

Midea е световен лидер в производството на интелигентни домакински уреди, включително климатици, хладилници, перални машини и др. Марката е известна с авангардните си технологии и внимание върху качеството, подчертаха от ASBIS.

„Първата новост, която предлагаме, е иновативен продукт, който съчетава 3 основни функции в едно – интелигентно дистанционно управление, кулов вентилатор без перки и пречистване на въздуха”, заяви Андрей Казенау, мениджър бизнес развитие на ASBIS за продуктовата категория „Климатизация и отопление”.

Вентилаторът Midea Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier с дистанционно управление е добро решение за летния сезон – за дома и офиса, за B2B клиенти: хотели, кафенета и ресторанти и салони за красота. „Работим с онлайн и офлайн пазари, магазини „Направи си сам” и сегмента B2B”, поясни Казенау.

Този модел и още няколко вентилатора на Midea са достъпни за закупуване чрез дистрибуторската мрежа на ASBISc в Румъния, България, Литва, Естония, Латвия, Хърватия, Унгария, Словакия и Словения.

ASBIS очаква да продължи партньорството си с Midea и да предложи на клиентите си още нови продукти в бъдеще, посочиха от дистрибутора, който оперира на пазарите в региона ЕМЕА (Европа, Близкия изток и Африка).

Коментар