Мнемоника бе избрана за най-добър дебютиращ партньор на EMC за 2009 г.

Младата, но амбициозна ИТ компания „Мнемоника”АД бе отличена с приза BEST EMC DEBUTANT PARTNER OF THE YEAR 2009.

Приза бе част от церемонията, която се проведе в столицата и на която ИТ гиганта EMC обяви своите партньорски награди за България за 2009 г.


Вихрен Славчев – изпълнителен директор на Мнемоника с наградата, връчена от Константин Стоилов – регионален мениджър на EMC за България



Мнемоника е партньор на ЕМС България от началото на 2009 г. и за изминалите 11 месеца демонстрира изключителна амбиция за развитие на техническите умения на служителите си, заемане на по-голям пазарен дял и позициониране на компанията като основен партньор на ЕМС.
Мнемоника е ИСО 9001:2008 сертифицирана компания, специализирана в предоставяне на високотехнологични решения в областта на информационните технологии, базирани на продуктите на лидера в производството на дискови масиви EMC и на водещият доставчик на средства за виртуализация на сървърни системи VMware.
Мисията на Мнемоника е да се превърне във водещ и независим доставчик на услуги и решения за своите клиенти отговарящи на техните изисквания чрез използването утвърдени и иновативни технологии в бранша.
Мнемоника е партньор на водещи световни производители на хардуер като DELL, SUN Microsystems, IMB.

Част от специализациите, които Мнемоника използва и усъвършенства са EMC Consolidate, EMC Backup and Recovery, EMC Archive, VMware Infrastructure.

Сред основните проекти на компанията са: Виртуализация и консолидация на х86 сървъри посредством VMware Infrastructure в Банка ДСК, Инвестбанк и банка Алианц, както и в EasyCredit Asset.
Мнемоника е VMWare Enterprise partner, EMC Affiliate Partner и DELL Registered Partner.

Коментар