SoftOne България назначи нов изпълнителен директор

„Ще се фокусираме върху бързото разрастване на националната ни партньорска мрежа и внедряването на нови продукти и услуги”, заяви Радослав Вангелов
(снимка: SoftOne)

Доставчикът на облачно-базиран бизнес софтуер SoftOne България назначи Радослав Вангелов за нов изпълнителен директор. Той ще работи за по-нататъшно укрепване на позицията на компанията на местния пазар и стимулиране на траен растеж.

По-голяма част от професионалната кариера на Радослав Вангелов преминава в индустрията на софтуерните решения за управление на бизнеса. Заемал е ключови позиции в някои от най-големите български консултантски компании по внедряване, както и във водещи софтуерни организации като SAP и Oracle.

„Ще се фокусираме върху бързото разрастване на националната ни партньорска мрежа и внедряването на нови продукти и услуги, които отговарят на бизнес нуждите на нашите клиенти”, заяви Вангелов в коментар за назначението си.

„Като компания ние сме твърдо решени да инвестираме в местни талантливи професионалисти и назначаването на Радослав е свидетелство за този поет от нас ангажимент”, посочи главният изпълнителен директор на SoftOne Group – Панос Мартинис.

SoftOne Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест марки – SoftOne, Unisoft, Prosvasis, Regate, Impact и cosmoONE, в които работят повече от 450 професионалисти.

SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A. – компания, специализирана в разработката и внедряването на софтуерните продукти и услуги за бизнеса.

Коментар