Ограничена разпродажба! Windows 10 само за €7,25, Genuine Office 2021 за €13,65 в Keysfan

Стотици милиони хора по света използват Microsoft Office за работа и учене – у дома, в офиса, в класната стая или в комбинация от трите. Има няколко начина да си купите Office или по-скоро може да купите лиценз за използването му. Самостоятелните версии на Office (известни още като “локални” или “постоянни” версии) ви позволяват да инсталирате и актуализирате приложения на един компютър. Можете да използвате тези приложения без интернет връзка и също така да поддържате сътрудничество с много потребители. Друго предимство на Office 2021 е фактът, че това е еднократна покупка, която може да се използва за целия жизнен цикъл на продукта.  Сега в Keysfan’s mid-year promotion можете да купите Office 2021 Professional Plus само за €25,25 – ако искате да получите по-голяма отстъпка, можете да купите постоянна версия на Office 2021 Pro Plus само за €13,65/PC.

Ограничена оферта! Доживотен Microsoft Office 2021 само за €13,65!

Windows 11 е най-новата и най-добра операционна система на Microsoft, както и една от най-популярните в света. Купете Windows 11 Pro само за €10,25 и Windows 10 Pro само за €7,25! Надградете вашия компютър и увеличете производителността!

Специални Windows OS предложения за ограничен период!

Огромни спестявания: Купете повече и спестете повече с изгодните пакети!

50% отстъпка за други Windows версии и MS Office (купон: BKS50)

Практични софтуерни инструменти

Защо да изберете Keysfan?

  • Спестете пари: Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и защитата от Microsoft.
  • Законност на лиценза: Изтегляте софтуера директно от официалния уебсайт на Microsoft и след това използвате получения ключ, за да активирате софтуера. Продуктът е 100% оригинален. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan предоставя гаранция за всеки продаден лиценз.
  • Денонощна поддръжка на клиенти: Когато закупите някой от софтуерните пакети на Keysfan, имате право на услуги за поддръжка на клиенти, ако срещнете проблеми при инсталирането или използването на тези пакети. Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване!
  • Безопасно: Keysfan е много сигурна платформа за продажба на софтуер, трябва само да закупите ключа за активиране на лиценза от Keysfan, след това да изтеглите софтуера от официалния уебсайт и да го активирате с получения ключ, така че софтуерът, който използвате, е 100 % безопасен и истински!

Имейл за контакти: Support@Keysfan.com

спонсорирано съдържание