Transcend изстрелва бързa USB памет

Нов USB флаш на Transcend прехвърля информация със скорост до 32MB/sec при четене и до 18 MB/sec при запис. JetFlash 600 съчетава лека и елегантна опаковка с двуканална технология за супербърз трансфер на данни, съобщиха от дистрибутора Диджи Електроникс.

Капацитетът на JetFlash 600 достига внушителните 32GB – достатъчно за пълноразмерни HDTV филми.

JetFlash модулите на Transcend са известни със своята „доживотна” гаранция и новият JetFlash 600 не прави изключение. Допълнителна стойност към устройството добавя безплатният JetFlash Elite софтуер за управление на данните и виртуално пренасяне на работното място на други компютри със свободен USB  порт.

JetFlash 600 е напълно съвместим с Windows 7 и поддържа също Windows Vista/XP/2000/Me, Mac и Linux. Предлага се с капацитети 4, 8, 16 и 32GB.

Продуктът ще бъде наличен на пазара у нас в близките дни, като цените все още не са обявени.

по темата: „Transcend изстрелва бързa USB памет”

добавете коментар...

  1. melinda

    Дистрибуторът, any, е на практика вносителят – той не определя цената, определят я търговците. От друга страна, предвид динамиката на цените на този род устройства, особено по време на коледно-новогодишния сезон, и доколкото всеки търговец си определя сам надценките и промоциите, едва ли е разумно да се фиксира точна цена в статията. А за оногова, комуто джаджата се стори интересна по една иил друга причина, едва ли е толкова непреодолим проблем да намери 2 минути да се поинтересува от цената в някой предпочитан от него магазин, след като очевидно има 2 минути за писане под статията :):):)

  2. any

    Ядосан. Загубих 5 минути да чета ревюто, за да НЕ разбера колко струва джаджата. Ще загубя още две+, за да напиша коментара. Ако поискам да разбера колко струва, информацията ще ми струва + още 2 мин. в гугъл, 5 мин. и левче за разговор с фирмата. Е няма начин да им стана клиент на тия от джиджи.

Коментар