Транс Телеком обяви нова марка за WiMAX услуги

Транс Телеком обяви нова марка 4ever, която обединява WiMAX услугите в портфолиото на компанията – безжичен интернет достъп, фиксиран и мобилен телефон.

Решенията за корпоративни клиенти – виртуални телефонни централи, оптичен интернет достъп, IP телефония и виртуални частни мрежи продължават да се предлагат с досегашните си наименования, производни на Транс Телеком, съобщи компанията.

Името 4ever е провокирано от технологията 4G за предоставяне на високоскоростна безжична комуникация.

Представянето на 4ever тази вечер в клуб „Ялта”се излъчва наживо посредством 4G технологията, позната като WiMAX. Името на марката и концепцията за логотип са дело на рекламна агенция „Крес”.

В последните две години Транс Телеком изгради собствена WiMAX мрежа в 43 селища на страната. През април т.г. операторът първи у нас пусна WiMAX USB модем за достъп до интернет.

по темата: „Транс Телеком обяви нова марка за WiMAX услуги”

добавете коментар...

  1. Ядосан

    На едно дередже са. Преди да се прецакам с тоя транс бях с некском. Едно към едно боклук

  2. Face

    Честно тях не съм ги ползвал. Ма явно няма и да ги ползвам щото съм си доволен от maxfree.

  3. VSU

    Шантава работа. Четох по форуми, че некском не били цвете за мирисане. Нещо кризата не им се е отразила добре. Явно макстелеком остава единствен вариат.

  4. Face

    Аз преди два месеца направих пробата. Не знам сега какво става…

  5. Ядосан

    Кво има да разбираш? Явно и с новото име са също толкова „ефикасни”. За кво изобщо го сменят. Все едно като си пребоядисаш колата тя ще върви по-бързо…

  6. VSU

    Кво сте пробвали не знам, но днес ми казаха, че сега usb-то не е в продажба… Нищо не мога да разбера

  7. Face

    Добре, че имат пробен период. Можеше да ги ползвам 7 дни, но на втория ги върнах. Просто нищо не се отваряше и все щели да го коригират и нищо не става. Пробвах на макстелеком джаджата и си останах с нея.

  8. пенко

    съгласен съм. Като почнат да ми се хвалят, че покриват десетки градове, направо още повече избеснявам. А не искам да го ползвам по некви села, а там където ми трябва – в София

  9. Ядосан

    Не се занивайте с тъпи имена, а оправете сигнала. Направо не се търпи вече

Коментар