М-Тел раздава 245 награди на своите лоялни бизнес абонати

От днес до края на януари 2010 година, всеки участник в М-Тел Бизнес клуб може да участва в Новогодишната игра на клуба за 245 различни награди. Единственото условие за участие е фирмата да направи най-малко 3 покупки от М-Тел и нейните партньори Булавто, Булстрад, Контракс, Офис Ескпрес, Спиди и Техномаркет.

Стойността на всяка покупка трябва да е най-малко 50 лв. и една от тях да е направена от мобилния оператор. Заплащане на месечната такса към М-Тел също се счита за такава покупка, стига стойността й да не е по-малка от 50 лв. Фирмите могат да участват и с повече от три покупки, което би им гарантирало ново участие и по-голям шанс за награда.

Наградите са осигурени от М-Тел и партньорите – Булавто, Булстрад, Контракс, Офис Ескпрес, Спиди и Техномаркет. Сред тях са мобилни телефони и услуги, лаптоп Fujitsu Esprimo Mobile U9210, автомобилни гуми, 10 VIP застраховки „Помощ при пътуване в чужбина”, двудневна спа почивка за двама, фотоапарати и много други.

Кои са печелившите ще стане ясно на 8.02.2010. Те ще бъдат определени на случаен принцип, а списъкът с късметлиите ще бъде публикуван на www.mtel.bg.

Коментар