N-one NPad X – бърз 4G таблет със стойностни камери

Таблетът N-one NPad X е перфектен за забавление с филми, музика и игри

Освен бюджетни таблети, които ви представихме наскоро, брандът N-one предлага и по-класни устройства, също на много достъпни цени, предвид отличните им технически характеристики. Един такъв модел е наличен сега на промоция по случай 11-тата годишнина на глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Представяме ви N-one NPad X – таблет с голям 10,95-инчов екран, осемядрен процесор, 8GB RAM и 128GB постоянна памет, предна и задна камера с висока резолюция, 4G/LTE модем, батерия 8600 мАч, двубандов Wi-Fi и четири говорителя. Цялата тази мощ се предлага на цена от €172,91 след купон за отстъпка NNNAff11th199 и безплатна доставка от европейски склад.

Моделът N-one NPad X впечатлява с характеристиките си и изгодната цена

Екранът несъмнено е един от най-важните компоненти на всеки таблет. В разглеждания модел той е впечатляващ със своя комфорт – IPS панел с диагонал 10,95 инча и резолюция Full HD 2000×1200 пиксела, осигурявайки висок контраст и живи цветове при гледане на филми и музикални клипове, при игри, сърфиране в уеб или пък за видеоконференции и делови приложения.

За да е пълноценно преживяването, разбира се, процесорът трябва да е бърз и устройството да има достатъчно оперативна памет. N-one NPad X отговаря достойно на това изискване. Таблетът идва с мощен чипсет Mediatek Helio G99, който е направен по 6-нм FinFET технология на TSMC. Изчислителните ядра са 8 на брой – 2 високопроизводителни ARM Cortex-A76 с тактова честота до 2,22 GHz и 6 енергийноефективни ARM Cortex-A55 на честота до 2 GHz. За добрата графика се грижи ARM Mali-G57 MC2 GPU.

Големият екран на N-one NPad X е ярък и чист, с живи цветове

Още по-добра новина е големият обем на паметта. Таблетът разполага с 8GB оперативна памет (RAM) за гладко превключване между приложенията и 128GB постоянна флаш-базирана памет (ROM) за съхранение на филми, игри, музика и друго съдържание. Ако това не е достатъчно, може да разширите сторидж пространството с карти памет с капацитет до 1 TB.

N-one NPad X е впечатляващ и със своите камери. Обикновено възможностите на таблетите в това отношение са по-слаби, но тук имаме доста добри камери. Задната камера е двойна – Sony сензор с резолюция 20MP плюс макро сензор 2MP за хубави снимки и видео. Предната камера за видеоразговори и селфи има резолюция 8MP. Усъвършенствани алгоритми осигуряват подобрени лицеви изображения и гладък, чист видеочат.

Задната камера N-one NPad X е двойна – 20MP плюс 2MP за качествени снимки и видео

Друга силна черта на таблета е наличието на 4G LTE модем и два слота за сим карти (единият може да се ползва за карта памет). Това означава, че можете да комуникирате на воля навсякъде, където вашият мобилен оператор осигурява клетъчно покритие, без да сте зависими от наличието на Wi-Fi мрежа.

N-one NPad X посреща нуждата от безжични комуникации и с двубандов Wi-Fi модем 2,4GHz / 5,0GHz. Предвидена е също поддръжка на VoLTE технология за едновременни разговори и достъп до интернет, задължителната Bluetooth комуникация и най-популярните системи за навигация, вкл. GPS.

Батерията с капацитет 8600 мАч ще осигури цял ден забавление с N-one NPad X

А какво да кажем за батерията? Тя е с внушителния капацитет от 8600 мАч и поддържа бързо зареждане 18W. Ще можете да гледате видео цял ден с едно зареждане на таблета.

Видео и аудио забавлението с този таблет са гарантирани и от вградените 4 говорителя, които създават потапящо изживяване. Не на последно място моделът идва с актуална операционна система Android 13, която намалява необходимата памет за съхранение на приложенията и подобрява производителността на устройството.

N-one NPad X разполага с всичко необходимо за пълноценно изживяване

Можете да купите големия 4G таблет тук: N-one NPad X – за €172,91 след купон за отстъпка NNNAff11th199 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Geekbuying предлага и версия на същия таблет с кожен калъф и закален екранен протектор, който е малко по-скъп. Можете да купите този модел тук: N-one NPad X with Leather Case & Tempered Film – за €196,27 след купон за отстъпка GKB11ANNI3, също с безплатна доставка от европейски склад.

Коментар