UWANT B200 – многофункционална машина за почистване

Машината за почистване с пара UWANT B200 е перфектен помощник в домакинството

Нуждите от почистване в дома са разнообразни и понякога прахосмукачката, дори и най-модерната, не е достатъчна. Освен пода, има мебели, пердета, дрехи… И тук на помощ идва многофункционалната машина за почистване.

Практичен уред за всички нужди е моделът UWANT B200, който е способен да почиства ефективно множество различни повърхности. При това няма да ви струва много – можете да го купите сега само за €200,96 (след купон за отстъпка UWANTB200) от глобалния онлайн магазин Geekbuying.

UWANT B200 е практична, многофункционална машина с лесно обслужване

B200 е машина за почистване с пара. Тя може да се прилага за петна и мръсотия върху повърхности, които са трудни за почистване – като като дивани, възглавници, матраци, килими, автомобилни интериори и др.

UWANT B200 инжектира вода под високо налягане, за да разтвори петната и мръсотията дълбоко до 2,36 инча, след което четката с висока плътност ги изтърква. С мощно засмукване 12KPa, машината ще изсмука цялата отпадъчна вода, постигайки дълбоко почистване и бързо изсушаване.

UWANT B200 може не само да почиства, но и да глади дрехи

Уредът поддържа 4 режима на почистване, които отговарят на различни нужди:

  • режим на пара – за стерилизиране и упорити петна;
  • режим на гладене – за премахване на „бръчки” от дрехите;
  • стандартен режим – за леки петна;
  • режим на почистващ разтвор – за добавяне на препарат и упорити петна.

UWANT B200 се справя с петната и мръсотиите по подовите настилки

Използвайки високотемпературна пара, B200 може лесно да разтвори упоритите петна и да стерилизира тапицерията, което я прави перфектен избор за почистване на текстил за бебета или домашни любимци. Чрез смяна на четката B200 може лесно да се превърне в машина за изпаряване на дрехи.

Благодарение на патентованата технология за самопочистване, четката и маркучът на UWANT B200 се почистват автоматично с предварително заредена вода в резервоара за чиста вода. Това означава край на бактериите, лошите миризми и изморителната поддръжка.

UWANT B200 може да се използва с различни почистващи препарати

Машината разполага с контейнер за почистващ разтвор с обем от 200 ml, който автоматично смесва почистващия препарат с вода, подобрявайки ефективността на почистване.

За по-голямо удобство и гъвкавост, UWANT B200 е снабдена със захранващ кабел с дължина 4 м и маркуч с дължина 1,5 м. Това гарантира площ на почистване до 18 квадратни метра, което е достатъчно в повечето случаи. Нещо повече, благодарение на прикрепените универсални колела, лесно ще премествате машината на всяко място.

Дългият кабел на UWANT B200 позволява почистване на площ до 18 кв. метра

Можете да купите този многофункционален уред за почистване тук: UWANT B200 Multifunctional Cloth Cleaning Machine – за €200,96 след купон за отстъпка  UWANTB200 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар