Българско приложение за iPhone e хит в App Store

Три седмици след излизането си в онлайн магазина Apple App Store, българското приложение iMediaShare надмина 60 хиляди сваляния на седмица. То е на второ място в категорията фотография след Photoshop Mobile на Adobe Systems и продължава да бъде сред водещите приложения в класацията New & Noteworthy.

iMediaShare позволява мултимедийни файлове, намиращи се на мобилния телефон, да се гледат на домашния телевизор посредством Wi-Fi връзка и наличната домашна мултимедийна система, вкл. някои игрови конзоли. Приложението е съвместимо с новите модели телевизори, поддържащи  стандарт UPnP/DLNA.

Разработчикът Бианор е готов с новата iPhone версия, която дава възможност за стрийминг през мобилните телефони на мултимедийно съдържание от социални мрежи и уеб-базирани фото албуми като Facebook, Flickr и Picasa. Очаква се скоро да бъде добавена и опция за  споделяне на видео съдържание.

„iMediaShare е приложение, изключително подходящо за фабрично пакетиране в мобилните телефони, като ги прави по-полезни и функционални и добавя по-голяма стойност за потребителите,” каза Костадин Йорданов, изпълнителен директор на Бианор.

Приложението е разработено за различни мобилни операционни системи и е достъпно за производители на мобилни устройства, които искат да отличат своите продукти сред останалите, добави Йорданов.

Даунлоуд: iMediaShare за iPhone

Коментари по темата: „Българско приложение за iPhone e хит в App Store”

добавете коментар...

  1. Boyan

    Вече има възможност за споделяне на видео файлове: http://imediashare.bianor.com/ (вижте блога)

Коментар