Genkinno P1 SE – безжичен робот за почистване на басейни

Роботът Genkinno P1 е интелигентен, безжичен уред за автономно почистване на басейни

Собствениците на басейни са изправени пред нелеката задача да почистват регулярно дъното от различни замърсявания като листа, пясък и др. Трябва уред, който се гмурка под водата и е способен да свърши тази педантично тази работа. Сега ще ви представим един такъв робот.

Моделът Genkinno P1 SE е безжичен робот за почистване на басейни, който работи напълно самостоятелно, без допълнително оборудване като маркучи или бустерни помпи. Този иновативен уред се предлага в момента на цена от само €289 (след купон за отстъпка NNNFRSOLDEP1SE) в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Модификация с дистанционно управление Genkinno P1 и някои други подобрения струва €399 (след купон за отстъпка NNNFRSOLDEP1).

Просто натискате един бутон и спускате Genkinno P1 SE във водата да почисти басейна

Достатъчно е да натиснете един бутон и да пуснете роботчето във водата – по-нататък SE сам ще почисти дъното на басейна. Genkinno P1 SE разполага с издръжлив безчетков мотор с максимална мощност 100 W и може лесно да събира листа, пясък, буболечки, косми от домашни любимци и дори големи отпадъци. 

Моделът използва интелигентен алгоритъм и инерционна навигационна система за придвижване във водата, които му позволяват да превключва посоката и да не се влияе от терена или капаците на филтрите. Способен да се катери под ъгъл до 15 градуса, SE няма да бъде заклещен в дренажни тръби и стъпала, което го прави подходящ за басейни с различни форми, вкл. наклонени.

Genkinno P1 SE се придвижва по дъното със скорост 0,2 м/сек и събира боклука

Вероятно се питате как роботът излиза от водата? Genkinno P1 SE има уникален дизайн с плаващо въже, с което можете лесно да го спуснете и издърпате от басейна – то издържа товар от 20 кг, докато самият робот тежи едва 4,4 кг.

Този почистващ уред е способен също да паркира самостоятелно близо до стената на басейна, когато батерията му е изтощена. Поддръжката на робота е максимално улеснена – с едно щракване сваляте филтъра и го измивате с маркуч.

С едно зареждане Genkinno P1 SE може да почисти басейн с площ до 150 кв. метра

Що се отнася до издръжливостта, голямата батерия от 9000 mAh поддържа P1 SE работоспособен в продължение на 120 минути с едно зареждане. Освен това има функция за бързо зареждане, която зарежда батерията на робота за около 3 часа. С тази машинка можете да почистите ефективно басейн с площ около 150 кв. метра, което е достатъчно, като се има предвид, че повечето домашни басейни са по-малки.

По-скъпият модел, Genkinno P1, предлага удобството на дистанционното управление. С негова помощ можете да управлявате всяка стъпка на робота и да изпитате удоволствието от добре свършената работа с вашето активно участие. Нещо повече, можете да управлявате уреда от разстояние до 300 метра.

Голямото предимство на модела Genkinno P1 е възможността за дистаницонно управление

Друго предимство на този модел е двойно по-дългото време за автономна работа – 240 минути, като при това батерията се зарежда по-бързо, за около 2 часа, в сравнение с 3 часа на SE варианта. 

Genkinno P1 е способен да се придвижва и по-бързо от своя по-младши събрат. Моделът изминава от 0,1 до 1 метър в секунда, докато SE роботът се придвижва със скорост до 0,2 м/сек. И двата робота поддържат интелигентно зиг-заг обхождане на басейна и могат да паркират до стената, досущ като плувци. Имат също резервоар 2,4 л за филтъра.

Роботите Genkinno P1 и P1 SE се доставят безплатно от европейски склад

Тези два безценни помощника при почистването на басейни са налични за поръчки сега на цени с отстъпки тук:

Genkinno P1 SE Cordless Robotic Pool Vacuum Cleaner – за €289 след купон за отстъпка NNNFRSOLDEP1SE 

Genkinno P1 Cordless Robotic Pool Vacuum Cleaner – за €399 след купон за отстъпка NNNFRSOLDEP1

И двата продукта се доставят безплатно от европейски склад на Geekbuying в рамките на няколко работни дни.

Коментар