Мултирама България гарантира добри новини на корпоративните си клиенти

Мултирама България е най-голямата специализирана верига за продажба на компютри и периферия в страната. С цел да задоволи нарастващата нужда на бизнес клиентите от специализирани и качествени услуги и продукти през 2006г. Мултирама България създаде отдел „Корпоративни Клиенти” (В2В).  

Мултирама предлага на своите корпоративни клиенти възможността да започнат новата 2010 година с нова и съвременна компютърна техника от реномирани производители на гарантирано най-ниски цени! Конкурентните цени на В2В съчетани с безплатна доставка, квалифициран екип, постоянни складови наличности и индивидуален подход към всеки партньор спомогнаха за утвърждаването на Мултирама и отдел „Корпоративни Клиенти” като водещ доставчик на IT за бизнеса в България.

От 01 декември до 31 декември, Мултирама България предлага на корпоративните си клиенти избрани продукти на гарантирано най-ниски цени. Сред предложенията са 23’’ монитор Phillips 230C1HSB, цветен лазерен принтер Konica-Minolta Magicolor 1600W, компютър Multirama Budget Station и други.

Тъй като Коледа наближава, Мултирама ще изненада корпоративните си клиенти и с подарък: в допълнение към гарантирано ниската цена на преносим компютър HP Presario CQ61-315SQ, закупилите го ще получат и подарък мултифункционално устройство HP DJ-F2420,  и други. Защото Мултирама не просто разбира от компютри, но и разбира нуждите на своите клиенти.

Коментар