Нетинфо продължава да бележи ръст

1 066 160 души дневно се доверяват на сайтовете на най-голямата дигитална медийна компания „Нетинфо“, което е със шестдесет хиляди повече в сравнение с миналия месец, сочат данните на „Нилсън Онлайн“.

„Нетинфо“ е лидер на онлайн пазара, а аудиторията на компанията съставлява над 75% от интернет потребителите в България.

Ръстът в посещенията за месец ноември е 3.2% в сравнение с миналия месец, като най посещаваният сайт е АБВ с 590 374 уникални потребители на ден. След като бе променено логото на марката, екипът на АБВ подготвя съвсем нова версия на най-популярната поща с нов дизайн и усъвършенствани функции по случай десетия рожден ден на АБВ поща.

577 092 са средно дневните уникални посещения на Vbox7.com, като сайтът запазва водещата си позиция в категория „Забавления“ и бележи ръст от 8 % на дневна база спрямо месец октомври.

Лидери в категориите си остават Vesti.bg („Новини“), Svejo.net („Социални мрежи“) и Sportni.bg (категория „Спорт“). Файловият организатор Dox.bg за половин година е удвоил аудиторията си и за месец ноември 430 153 души са споделили или съхранили над 2.1 млн. файла чрез него.

За да отговори на нарастналите нужди на своите потребители, „Нетинфо“ разширява спектъра на предлаганите услуги.

С настъпването на зимния ски сезон Sinoptik.bg ще предоставя най-актуалната информация за метеорологичните условия в планинските курорти у нас. Секцията „Ски курорти“ на сайта стартира до седмица, като представители на големите скиорски дестинации ще предоставят  информация за състоянието на пистите, дебелината на снежната покривка, кои писти са отворени, кои съоръжения работят и какви са като цяло условията за зимни спортове.

В края на годината стартира най-новият продукт на „Нетинфо“. Това ще бъде сайт, целящ да спести време и средства на потребителите си, като сравнява цените и характеристиките на продукти в официалните сайтове на магазините и онлайн търговците в България.

Интерактивното онлайн радио Vmusic вече предлага на всички меломани възможност да  добавят информация за любимите си изпълнители. По този начин всеки може да стане администратор на страницата на певците или групите, които харесва. Сайтът предоставя възможност да се попълват биографиите и дискографиите на изпълнителите, както и да се  качват снимки и линкове към техните видеа.

Редакторите на Vesti.bg, най-посещавания новинарски сайт в България, ще подготвят за своите читатели обзори с най-важните събития в различни сфери, случили се в България и света през 2009г. Потребителите ще се запознаят с един обективен анализ на най-важното от изминаващата вече година.

Horoskopi.gbg.bg ще бъде с изцяло нов дизайн. Потребителите ще продължават да се доверяват на Дона Петкова, за да планират деня си. Освен дневните, седмичните и месечните хороскопи, хората ще могат на прочетат и астрологичните прогнози за 2010 година.

Коментар