Nitro G2 550/440 – нови, по-ергономични геймърски кресла

Геймърските кресла Nitro G2 се отличават с ергономичен дизайн и здрава конструкция
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг периферия Genesis пуска на пазара подобрени модификации на два модела от серията столове за игри Nitro, които се отличават с по-ергономичен дизайн и здравина на конструкцията. Новите столове идват под наименованието G2 и са наследници на Nitro 440 и Nitro 550. 

Nitro 440 G2 е новата версия на геймърското кресло Nitro 440. Едно от основните му предимства са инсталираните възглавници (лумбални и облегалка за глава), които подобряват ергономичността на модела. Останалите подобрения включват метална рамка за по-издръжлива конструкция и 60-милиметрови колела с CareGlide покритие, което значително намалява риска от надраскване на пода. Подлакътниците също са преработени, като позволяват промяна на височината.

Nitro 440 G2 е насочен към потребители с височина от 165 до 195 см и с тегло до 120 кг. Както облегалката, така и седалката са покрити с еко кожа и с лесен за почистване, но устойчив на абразия материал, който е перфектен за дълги часове пред екрана през горещите дни. В допълнение, потребителите могат да се възползват и от включения  Butterfly механизъм с люлееща функция.

Новите столове идват под наименованието G2 и са наследници на Nitro 440 и Nitro 550
(снимка: Genesis)

Моделът Genesis Nitro 550 G2 въвежда не само напълно нови шевове, придаващи на стола по-динамична визия, но и метална основа с 5-раменна конструкция, както и преработена седалка, оборудвана с нови еластични ленти и мека пяна. Столът със сигурност ще зарадва геймърите, които предпочитат по-широки и меки подлакътници с конфигуруема височина за удобно и правилно позициониране на ръцете.

Перфорираният гръб, изработен от устойчив на абразия материал, 60-милиметровите колела с CareGlide покритие и възможността за блокиране на облегалката допълват функционалността на модела.

Двата нови стола за геймъри ще се доставят в търговската мрежа у нас от партньорите на Genesis. Цените още не са обявени.

Коментар