Genesis Nitro 710/720 – нови геймърски столове

Геймърските столове на Genesis се отличават с оригинален дизайн и визия
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви два нови модела геймърски столове, които идват с разнообразни опции за персонализиране и атрактивни цветови варианти. 

Genesis Nitro 710 е кресло с широка облегалка и седалка от еко кожа, чиято конструкция е базирана на метална рамка, изпълнена с устойчива на деформация пяна. Столът се отличава с оригинален дизайн и визия, решена в розово-бяла цветова гама.

Дизайнът на креслото Nitro 710 е решен в розово-бяла цветова гама
(снимка: Genesis)

Разполага с люлеещ се механизъм и предлага различни възможности за персонализиране. Потребителите могат да конфигурират както височината, така и ъгъла на наклон. Подлакътниците също могат да бъдат конфигурирани в две измерения (нагоре/надолу, надясно/наляво).

Nitro 710 е оборудван с големи 60 мм колела, покрити със слой CareGlide, ергономични облегалки за глава и гръб, здрава пластмасова петраменна конструкция и амортисьор с капацитет 150 кг.

Столът Nitro 720 включва конфигуруеми 3D подлакътници и се предлага в два цвята
(снимка: Genesis)

Вторият модел от портфолиото, Genesis е Nitro 720, е създаден за още по-взискателни потребители. Столът има всички предимства на Nitro 710, но включва и конфигуруеми 3D подлакътници (нагоре/надолу, отзад/отпред, наляво/надясно), както и изключително здрава метална основа. Предлага се в две цветови версии – черно-червена и розово-черна, комбиниращи текстил и кожа.

Genesis Nitro 710 и Nitro 720 са достъпни на българския пазар на цени съответно от 569 и 599 лв. с ДДС.

Коментар