PC Auto Shutdown изключва по план компютъра

PC Auto Shutdown е полезна малка програма с приятен и интуитивен интерфейс. С нейна помощ автоматично ще можете да изключвате компютъра си, да рестартирате и да излезете от своя профил по разписание, в определен от вас момент.

Програмата е особено полезна, когато оставяте твърдия диск да се дефрагментира. Вместо компютърът да работи през цялото време, докато ви няма, преценявате колко време е необходимо за дефрагментирането и съответно задавете на програмата кога да изключи РС-то.

Планираните събития са изцяло под ваш контрол, като можете да определяте дали събитието да се случва ежедневно, седмично или само един единствен път.

За разлика от многото подобни програми, по време на изключване PC Auto Shutdown автоматично може да изтрие съдържанието на кошчето, временните файлове, историята на браузъра (IE), кеша и бисквитките (cookies) на IE, плюс списъка на последно отваряните файлове. Тези допълнителни възможности подобряват производителността на системата, като в същото време запазват вашите тайни.

Лиценз: Shareware
Поддържани ОС: Windows 98, SE, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista
Официална страница: PC Auto Shutdown

Коментар