Microsoft Office само за €25 с доживотен лиценз в специална разпродажба на Godeal24

Използването на компютъра за работа и забавление може да е страхотно, но независимо дали изпълнявате основни задачи или управлявате бизнес, рано или късно ще ви е необходим пакет за продуктивност – за да пишете, коригирате, правите някои изчисления или създавате презентация. Word, Excel, PowerPoint са индустриални стандарти, но плащането на абонамент за Office 365 може да не е във вашите непосредствени планове. 

И така, какво ще кажете да вземете Microsoft Office Professional 2021 само за €25,61 в Специалната Office разпродажба на Godeal24, която включва всички основни приложения като Word и Excel, в допълнение към Outlook, Access, Publisher и OneNote. Това е над 90% отстъпка от редовната цена за самостоятелен лиценз. Правите еднократна покупка, което означава, че няма да плащате абонаменти или повтарящи се такси. Ще получите незабавен достъп до вашия лицензен ключ за Office софтуер, за да го изтеглите и инсталирате.

Най-изгодно! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Може да искате да научите повече за Windows 11 Pro, ако смятате, че имате нужда от допълнителен слой сигурност на вашия компютър. Тази надстройка на операционната система има стабилен интерфейс за сигурност, включително инструменти като събуждане и заключване, криптиране с Bitlocker и биометрично влизане. Уверете се, че вашият компютър е съвместим с Windows 11 Pro, преди да го надградите.

Каква сделка!Голяма отстъпка за Windows OS: (купон “GG50”)

Вземете своя рентабилен пакет днес с 62% отстъпка (купон “GG62”)

До 50% отстъпка за други Windows и Office версии! (купон “GG50”)

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на безпрецедентна цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, който изпраща вашия софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация