10,1-инчов таблет 8GB/256GB – за развлечениe и работа

Таблетите са удобно устройство за забавления с видео и игри

Таблет компютрите са предпочитано устройство от много потребители, поради специфичния си формат, който им отрежда място между смартфоните и лаптопите, като същевременно предлага някои неоспорими удобства – например, за гледане на филми и видеочат. При това таблетите са доста конкурентни като цена, особено моделът, който представяме тук.

Android таблет с голям екран, солиден обем памет и мощен процесор се предлага на цена от само €85,99 в онлайн магазина Cafago – Таблет 8GB+256GB 10.1 инча, при това с безплатна доставка. Това е устройство за всевъзможни приложения, вкл. гледане на видео и филми, сърфиране в уеб и социални мрежи, видеочат с приятели, дистанционно обучение, а също и за някои делови задачи като разглеждане на презентации, оферти и имейли.

10,1-инчовият екран е оптимален в много сценарии на използване

Първото впечатление от един таблет е неговият екран и този модел има с какво да се похвали. Сензорният дисплей е голям, с диагонал 10,1 инча и резолюция Full HD 1960×1080 пиксела, което го прави идеален за развлечения с видео и игри.

Разбира се, това, което е скрито под капака, е не по-малко важно. А там в случая се намира чип MTK6797 с осем изчислителни ядра Cortex-A53 и графичен блок ARM Mali-T860 MP2 700MHz GPU. Подобна процесорна мощ ще осигури гладко изпълнение на различни приложения и мултитаскинг.

Таблетите успешно запълват нишата между смартфоните и лаптопите

За гладката работа е необходима и достатъчно оперативна памет, а разглежданият таблет е доста надарен в това отношение. Устройството се предлага в конфигурация с 8 GB RAM и 256 GB постоянна флаш памет, в която може да съхраните много филми, снимки и игри.

Таблет 8GB+256GB 10.1 инча разполага също с две камери с прилично качество за видеоконференции, селфита и просто за снимки. Основната камера, разположена на гърба, има резолюция 16 MP, докато предната селфи камера е 8 MP.

Достъпът до клетъчна мрежа от таблета дава гъвкавост в комуникацията

Стигаме и до ключова характеристика като опциите за комуникация. Не липсва нищо на този таблет – поддържа безжична Wi-Fi (2.4G и 5G) връзка към интернет и BT 5.0 комуникации с близки съвместими устройства, но още по-важното е, че разполага с 3G/4G модем за разговори и данни през клетъчна мрежа, влизайки в ролята на телефон. Налични е слот за сим карти, който може да се ползва и за карта памет.

Друг критичен компонент на таблета, батерията, има капацитет от 7000mAh и е способна да поддържа автономна работа на таблета в продължение на няколко часа интензивно използване и много повече при спорадична употреба.

Видеоконференцията е едно от типичните приложения на таблета

И още технически данни: устройството работи под управление на Android 12, има Type-C порт за зареждане, стандартно 3,5-мм гнездо за слушалки, говорители и микрофон. С размери 24x16x1 см, този таблет тежи около 0,5 кг и е достъпен за поръчки в цветове сив, зелен, златист и син. В комплекта влизат още кабел за зареждане, OTG кабел, протектор за екрана, стилус, стойка, слушалки и документация.

Можете да купите представения таблет тук: Таблет 8GB+256GB 10.1 инча – за €85,99 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка, като е важно да го поръчате с EU щепсел.

Коментар