10,1-инчов FHD таблет – с много памет и бърз процесор

Таблетите предлагат все повече възможности на сравнително ниска цена

На пазара се предлагат изключително изгодно таблет компютри с отлични характеристики. Такива устройства може да струват колкото най-евтин смартфон, докато забавлението с тях е на съвсем друго ниво. Вижте в тази статия за какъв тип продукт става въпрос. 

Голям екран с висока резолюция, производителен процесор, много памет и практични характеристики като например клетъчен модем и слот за сим карта – това предлага Tablet 8GB+256GB 10.1 inch, който е наличен сега за покупки на цена от само €87,39 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка.

Освен голям екран, таблетът има и добра 12-мегапикселова камера на гърба

Екранът е първото нещо, по което избираме един таблет. В случая имаме устройство с голям 10,1-инчов екран, който поддържа Full HD резолюция 1960х1080 пиксела. Няма съмнение, че на такъв дисплей ще се наслаждавате комфортно с филми, музикални виедоклипове, игри и друго съдържание.

Любопитни сте какво има “под капака”? Разглежданият модел няма да ви разочарова – в сърцето на Tablet 8GB+256GB 10.1 inch е високопроизводителен процесор MTK6797 с 10 изчислителни ядра Cortex-A53 и графичен блок ARM Mali-T860 MP2 700MHz GPU. Това означава гладко потребителско изживяване с различни приложения и мултитаскинг.

Наред с Wi-Fi можете да разчитате и на комуникации през клетъчната мрежа

За да работи бързо, таблетът се нуждае и от достатъчно много памет. В нашия случай тя наистина е много – 8G оперативна памет (RAM) плюс 256GB постоянна флаш памет. Тоест ще имате предостатъчно място за съхранение на любимите филми, музика, снимки и игри. Налична е и възможност за разширение на паметта с SD карта.

Издръжливостта на мобилното устройство, или способността му да работи автономно, на батерия, е друг ключов показател при избора. Tablet 8GB+256GB 10.1 inch има с какво да се похвали и в този аспект – моделът е оборудван с батерия с голям капацитет от 7000 mAh и ще ви служи безотказно в продължение на много часове интензивно използване, било то за развлечение или за работа.

Голямата батерия осигурява часове интензивно използване на таблета

Таблетът е нищо без възможности за комуникация. Затова гледаме с повишено внимание опциите за свързване. Добрата новина е, че освен задължителните Wi-Fi (двубандов 2.4G/5G) и Bluetooth 5.0 безжични модули, този таблет разполага и с вграден 3G/4G модем за комуникация през клетъчната мрежа – това е сериозен плюс за модела, тъй като дава гъвкавост и свобода на потребителите. Когато няма достъпен Wi-Fi, може да се ползва клетъчната мрежа, като за целта таблетът разполага и с два слота за сим карта. Наличен е и GPS модул за навигация.

Както се очаква, Tablet 8GB+256GB 10.1 inch е снабден и с две камери – основна с резолюция 16 мегапиксела за снимки на пейзажи, хора и всичко друго, което ви харесва и искате да съхраните в паметта на устройството, плюс предна камера с резолюция 8MP за селфи и видеоконференции.

Таблетът е достъпен за поръчки в няколко различни цвята

Таблетът с тегло от 0,5 кг се захранва през USB Type-C порт, работи под управление на актуална операционна система Android 12 с множество оптимизации, има също стандартен 3,5-мм порт за слушалки, микрофон и говорители. Предлага се в няколко цвята в комплект със захранващ кабел, OTG кабел и документация. 

Можете да купите изгодно този таблет тук: Tablet 8GB+256GB 10.1 inch – на цена от €87,39 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „10,1-инчов FHD таблет – с много памет и бърз процесор”

добавете коментар...

  1. =]

    За тази цена колкото изкара, обаче поне да бяха дали опция за протектор и калъф, че ние от къде да ги търсим за таблети без марка =]

  2. :o)

    това някакъв майтап ли е?
    Останаха ли още хора, да си купуват устройство БЕЗ МАРКА?
    Пардон – куча марка 🙂

    Tablet 8GB+256GB 10.1 inch, бухаххахаххххх

Коментар