LC400 Pro 5W – прецизен лазерен гравир 

LC400 Pro 5W е достъпен като цена, надежден и прецизен лазерен гравир

Достъпни като цена, лазерните гравири са желан инструмент за професионалистите в сферата на творческите услуги. Тези устройства имат широко приложение, тъй като могат да работят с най-различни материали, вкл. метал, дърво, хартия, пластмаса и др. Представяме един атрактивен продукт – и като възможности, и като цена.

Лазерният гравир LC400 Pro 5W е надежден, екологичен и прецизен – предлага се в момента изгодно за €147 в онлайн магазина Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Моделът отговаря на нуждите на професионалисти и любители от гравиране на най-различни повърхности, вкл. метал, дърво, кожа, хартия, пластмаса, бамбук…

LC400 Pro 5W работи с най-различни материали, включително дърво

Като дизайн, LC400 Pro 5W има изцяло метална конструкция, благодарение на което е здрав и стабилен, а това означава висока прецизност по време на гравиране. Същевременно, машината е лека (4,5 кг) и удобна за разглобяване и носене. Това е продукт от категорията “направи си сам” (DIY). Цялата конструкция е проектирана за бързо сглобяване в рамките 15-20 минути.

LC400 Pro 5W има работна площ за гравиране с размери 400×400 мм, като така на практика отговоря на широк кръг от потребителски нужди. Машината работи с утвърден софтуер за гравиране като LaserGRBL, LightBurn, Benbox и GrblController и е съвместима с платформи Windows и MacOS. 

LC400 Pro 5W има работна площ за гравиране с размери 400х400 мм

Осите X и Y имат прецизни мащабни линии, които ще ви помогнат да извършвате бързи измервания. Изходната оптична мощност на лазера е 4,5-5,5 W. Гравирането е бързо – със скорост до 3000 mm/min и с висока точност ±0,01 mm.

LC400 Pro 5W комбинира както прецизно гравиране, така и високоенергийно рязане. Лазерът с висока плътност може директно да гравира гладки метали и керамика от неръждаема стомана. Животът на лазера е 15 000 – 20 000 ч.

Типичните приложения на лазерния гравир LC400 Pro 5W

LC400 Pro 5W е проектиран с грижа за потребителя. Лазерният екраниращ ръкав предпазва очите от увреждане, което прави този гравир безопасен инструмент за използване в жилища и работилници. Когато е в необичайно състояние или под външно въздействие, лазерният гравир автоматично ще спре, за да предотврати пожар и инцидентни. Потребителите могат да изберат дали да използват тази функция.

В заключение, лазерният гравир LC400 Pro 5W е практичен инструмент за гравиране на най-различни предмети. Лек и безопасен за очите, със система сигурност и съвместим с популярния софтуер за гравиране, този модел е подходящ за използване както в жилища, така и в работилници от професионалистите.

Комплектът, с който се доставя лазерния гравир LC400 Pro 5W

Можете да купите лазерния гравир тук: LC400 Pro 5W Laser Engraver – за €147 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар