Wltoys 1/12 4WD – забавление на висока скорост с RC количка-катерач

Тази RC количка е здрава, бърза и подходяща за всякакви терени

Ако се изкушавате от състезателните коли, може да задоволите страстта си напълно достъпно и безопасно… с RC количка, управлявана дистанционно. Това е играчка и за големи, и за малки, за писти, трудни терени, а също и за двора у дома.

Моделът Wltoys 12427 1/12 4WD, предлаган на цена от само €65,27 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка, е привлекателен и атрактивен със своя външен вид и технически параметри. Колата развива висока скорост и се управлява дистанционно от голямо разстояние (RC – радиоуправляема), което гарантира забавление на големи открити площи като писти, стадиони и др. Тя е отличен катерач и по трудни терени.

Wltoys впечатлява със състезателния си дух и възможности

RC количката се задвижва от четков мотор клас 540, който осигурява голям въртящ момент и скорост до 50 км/ч, а това е сериозно постижение за една играчка. Вградената система за радиоуправление работи на честота 2,4G и ще ви позволи да командвате колата безжично от разстояние до 100 метра.

Wltoys 12427 1/12 4WD има суперздрава конструкция от рамка, кокпит и амортисьори. Четирите огромни колела – с диаметър 90 мм и ширина 30 мм – са устойчиви на плъзгане, свързани са с удароустойчиви пружини се държат много стабилно на пистата. Джантите са изработени от подсилен и еластичен каучук, което прави RC количката подходяща също за груби терени и всякакъв вид настилки.

Wltoys колата се доставя с радиопредавател за дистанционно управление

Както се подразбира, играчката работи на батерия – тя е презареждаема, литиева 7,4V 1500 mAh и осигурява състезателно изживяване за около 10 минути. Зареждането до пълния капацитет отнема около 3 часа. Дистанционното управление е с 4 броя батерии тип АА (не са включени в комплекта).

Wltoys 12427 1/12 4WD е направена в мащаб 1/12 от истинска такава кола. Управлението и контролът на тази миниатюрна спортна количка са отлични, благодарение на задвижващата система на 4-те колела. Моделът има размери 380х225х180 мм, а целият комплект – колата, радиопредавател, батерия, зарядно, инструменти и документация – тежи около 2,5 кг.

Взимаш RC количката и отиваш на състезателно забавление…

Можете да купите RC играчката тук: Wltoys 12427 1/12 2.4G 4WD 50km/h RC Car – на цена от €65,27 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка. Препоръчва се за ентусиасти над 14 години.

Коментар