АСБИС ще дистрибутира TP-Link решения за корпоративни мрежи

Портфолиото на TP-Link покрива нуждите както на частните клиенти, така и на корпоративните (снимка: TP-Link)

АСБИС България сключи договор за дистрибуция на TP-Link решения при проекти за изграждане на корпоративни мрежи. В ролята на Value Added Distributor, компанията ще доставя на системните интегратори достъп до ресурси и проектни условия, които ще им позволят да бъдат конкурентни при разработката и реализацията на проекти. 

В рамките на партньорството са договорени преференциални условия за компаниите, които искат да се развиват с TP-Link, вкл. възможност за встъпително техническо и търговско обучение, предоставяне на демо оборудване, техническа и търговска подкрепа при разработване на проекти, както от страна на АСБИС България, така и от инженери на производителя.

Ключови акценти в политиката на дистрибутора са новите нива на партньорство (златни и платинени партньори) и възможността за регистрация на сделки с ползване на допълнителни отстъпки.

Портфолиото от корпоративни решения включва управляеми и неуправляеми комутатори, рутери, точки за достъп, контролери, аксесоари, системи за видеонаблюдение и др. Всички продукти идват с 60 месеца гаранция.

До края на 2023 година АСБИС България предлага „пилотно” на системните интегратори възможност да регистрират проекти, без изисквания по партньорската програма. За всеки регистриран проект АСБИС и TP-Link са предвидили ресурси за обезпечаване нуждите на партньора за разработване, преговори, доставка, интеграция и следпродажбена клиентска удовлетвореност.