Xiaomi BT Thermometer 2 – осигурява комфорт в дома

Смарт устройството на Xiaomi измерва температура и влажност, показва емотикони

Съвременният дом се изпълва все повече с интелигенти уреди, които осигуряват комфорт за обитателите. Едно малко устройство на Xiaomi Mijia може да осигури ефективно управление на климатици, нагреватели, овлажнители и други смарт инсталации в жилището.

Четири броя на цифровия термометър Xiaomi BT Thermometer 2 се предлагат сега на изгодна цена от само €18,23 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка до купувачите. С комплект такива устройства домът ни наистина може да стане смарт.

Цифровият термометър е направен от здрав екологичен материал и се поставя навсякъде

Bluetooth джаджата разполага с 1,5-инчов LCD цифров дисплей, ясен и с висока разделителна способност. Устройството е компактно и леко, с квадратен дизайн и може да се постави както на мебелите, така и на стената, за да изпълнява своята смарт мисия.

Xiaomi BT Thermometer 2 поддържа интелигентна връзка с различни уреди за умния дом – климатик, нагревател, овлажнител и други смарт устройства Mijia. Термометърът работи в тандем с мобилно приложение Mi Home APP, от което потребителите могат да задават комфортни условия за живот в дома си.

Смарт термометърът автоматичното включва и изключва нагревателя

Например, можете в мобилното приложение да зададете желаната температура в жилището и смарт устройството на Xiaomi ще инициира автоматично включване или изключване на климатика, така че да поддържа избраната температура. По същия начин могат да се управляват смарт нагреватели, уреди за овлажняване и др.

Xiaomi BT Thermometer 2 разполага с вграден точен цифров термометър Switzerland Sensirion и хигрометър, достатъчно тънка е – само 12,5 мм, за да изглежда стилно, и е направена от здрав ABS екологичeн материал за лесно поставяне навсякъде. Захранва се от батерия, която подсигурява дългия ѝ живот.

Желаните параметри за комфорт у дома се задават от мобилно приложение

Умната джаджа използва безжична комуникация BT 4.2 BLE за връзка със смарт уредите и мобилното приложение. Измерва температура в диапазона 0-60 градуса по Целзий (с точност 0,1 градуса) и влажност в диапазона 0%- 99% RH (с точност 1%).

За удобство, Xiaomi BT Thermometer 2 използва две емотикони, които показват степента на комфорт за съответния параметър – температура и влажност. Нещо повече, предвиден е и специален бебешки режим, който следи температурата и влажността и напомня при отклонения от нормалното чрез мобилното приложение.

Устройството на Xiaomi e компактно, леко и тънко, със стилен дизайн

Можете да купите 4 смарт термометъра тук: 4pcs Xiaomi BT Thermometer 2 – на цена от €18,23 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка. В пакета влизат стикери за стена и документация.

Коментар