Lenovo LivePods LP40 – два чифта слушалки за по-малко от €20

Тези безжични слушалки се предлагат в комплект на много достъпна цена

Безжичните Bluetooth слушалки днес са задължителен аксесоар за всеки потребител на мобилни устройства. Те са леки, удобни и функционални, а цената им понякога може да ви изненада. Вижте по-долу едно изключително предложение.

Комплект от два чифта слушалки Lenovo LivePods LP40 – бели и черни – предлага онлайн магазинът Cafago на цена от само €19,19 и безплатна доставка. Това са удобни за ползване слушалки-тапи, с разделени ляво и дясно ухо и стерео ефект.

Безжичните слушалки на Lenovo са леки като перце и ергономични

Компактни и леки, Bleutooth слушалките имат 13-мм динамичен драйвер за стерео звук и интерфейс USB Type C за бързо зарежданe. Проектирани с интелигентно сензорно управление, те имат ергономичен дизайн и пасват добре на ушния канал без да натежават.

LivePods LP40 са водоустойчиви и не изпитват проблем с въздействието на пот. Вградената батерия с капацитет 40mAh издържа дълго и спестява неудобството на честото зареждане. Около 1,5 ч. отнема зареждането на батерията. Кутийката на слушалките има капацитет 300 mAh.

Слушалките-тапи прилягат удобно на ухото, без да натежават

Използваната безжична технология BT 5.0 се отличава с ниска латентност и малка консумация на енергия. Обхватът на връзката е 10 метра от източника на звук, примерно смартфон. Осигурена е съвместимост с iOS, Android и Windows устройства.

Сред останалите предимства на LivePods LP40 са поддръжката на гласови асистенти, ниското закъснение при игри, графеновите драйвери с двойна диафрагма за по-качествен звук, автоматичното свързване след първото сдвояване с източника на звук, както и поддръжка на чисти HD разговори. Кутийката тежи само 25 грама и се вмества във всеки джоб.

Бели и черни – могат да са ваши срещу скромна сума

Можете да купите комплекта слушалки тук: 2pcs Lenovo LivePods LP40 – бели и черни – на цена от само €19,19 и безплатна доставка.

Коментар