В ход е най-голямата актуализация в историята на Windows 11

Windows 11 ще претърпи най-голямата си досега актуализация на функциите
(снимка: Microsoft)

Всички потребители на Windows 11 вече могат да инсталират най-голямата актуализация в историята на операционната система. Нещо повече, през ноември тя ще стане задължителна.

Microsoft пусна функционалната актуализация Windows 11 23H2, известна още като Moment 4, в края на септември 2023 г., но нейното разпространение беше бавно и постепенно. Сега вече всички потребители могат да инсталират актуализацията.

Windows 11 Moment 4 се предлага заедно с незадължителна планирана актуализация, която не е свързана със сигурността. В момента актуализацията е по желание и може да се инсталира ръчно, но след известно време ще стане задължителна.

По-точно, това ще се случи през ноември 2023 г., заедно с пускането на традиционния месечен „Patch Tuesday” за продуктите на Microsoft, съобщи тематичният уебсайт Neowin.

Актуализацията KB5031455 (компилация 22621.2506) се разпространява чрез Windows Update. След инсталацията потребителите ще получат преработен Explorer, поддръжка за повече архивни формати, подобрения в лентата на задачите, приложение Windows Backup, асистент Copilot и множество други промени.

Коментари по темата: „В ход е най-голямата актуализация в историята на Windows 11”

добавете коментар...

  1. Python

    Перфектен е

  2. Мхм

    ГОла-вОда е тоя уин, нещо като 8-цата, мега фейла

  3. Краси

    Не ти е случаен псевдонима сякаш. Отива ти.

  4. БайХой

    Върни се у каменната ера ако искаш, кво ни бърка некадърност ти ?!?
    Уиндоус 11 му пречел на игрите, с допотопна щайга може…
    Палячо

  5. Мнение

    Реално погледнато, още от преди години сме достигнали етап в който операционните системи няма какво ново толкова по-добро, революционно ново и по-добро да предложат на потребителя. С всеки ъпдейт махат нещо, слагат нещо друго, по-ново, и така пак и пак, само да се върти колелото на почти празни оборото, имитация на дейности, но обективно погледнато Windows-а си е все същия в основни линии, както в ядрото си, така и в обвивката си. Всичко е някакво малко почти незначително подобрение или понякога голямо влошаване.

  6. БайХуй

    Най вероятно ако стане задължителен, да минем на linux.. И толкоз , За мен този уиндоус е най големият провал за microsoft!!!

  7. БайХуй

    Има, показват, но нищо не става, или пък ако стане сега, следващото пускане е същата, аз съм свикнал да ми е отгоре и като е отдолу ми се вдигат нервите. И още куп глупости от които се дразня от този уиндоус.. неописуемо тегав, да не говорим как пречи на гейминга.. пък и аз вече съм дал 530лв за про 10-ка. Не искам да си инсталирам 11 ска дори и безплатно..

  8. Чочо

    Ей, щи разпъна з@дник@, п***л, ща смажа

  9. Duderstadt

    Стига глупости!Credissimo !

  10. Оставете Ники

    Какво имате против момчето?! Не стига, че очевидно никоя не му пуска, щом налита на майки, ами и вие го дразните.

  11. ....

    Има начин да е по-тясна тази лента; потърси как и ще намериш

  12. Denislav

    Съгласен съм с теб

  13. Ники

    Може и майка ти да *** ок ли е боклук

  14. Кольо Фичето

    Трябва да направят задължително да минаваш IQ тест преди да пишеш коментар…

  15. Ники

    Се лайна никаква разлика и тая дебела лента колко палец на крак

Коментар