Acronis отваря академия за доставчици на управляеми услуги

От над 10 години Acronis предлага технологично и бизнес обучение за доставчици на услуги
(снимка: Acronis)

Глобалната компания за киберзащита Acronis обяви старта на MSP Academy – образователна инициатива, която ще подпомогне доставчиците на управляеми услуги (MSP) с бизнес и технологични знания, умения и инструменти за растеж и конкурентно предимство.

В продължение на повече от 10 години компанията предлага широкотехнологично и бизнес обучение за доставчици на услуги чрез Acronis Academy. Партньорите, преминали през обучение и сертифициране през 2022 г., бележат 60% увеличение на приходите от продажби на продукти на Acronis и 40% намаляване на инцидентите, свързани с поддръжка.

В отговор на исканията на партньори за разширяване на обучителното портфолио извън продуктовото обучение, Acronis стартира MSP Academy. Новата инициатива значително разширява образователните възможности на Acronis и потвърждава ангажимента ѝ да подкрепя развитието на глобалния пазар на MSP.

MSP Academy е платформа за обучение, създадена за справяне с ключови предизвикателства, пред които са изправени доставчиците на управляеми услуги. Програмата обхваща различни теми – стартиране на MSP, управление на успешен MSP бизнес, маркетинг на MSP бизнес и оптимизиране на ефективността и производителността на MSP техниците.

Обучението в MSP Academy обхваща всички аспекти на управление на MSP бизнес. Със съдържание, съобразено с бързите промени в технологиите, академията предлага малки модули, вариращи от три до седем минути. Участниците могат да се явят на изпит, за да получат значка Credly, която да споделят с колеги и клиенти, показвайки своята квалификация и ангажираност към непрекъснато обучение.

Предстоящите инициативи от Acronis включват организиране на хибридни тренировъчни лагери в сътрудничество с облачни дистрибутори и предоставяне на интересно учебно изживяване, уточниха от компанията.

Коментар