Thor 404 TKL – компактна клавиатура с избор на суичове

Новата клавиатура Thor 404 TKL предлага изцяло затворен корпус
(снимка: Genesis)

Нов модел компактна клавиатура, която се явява наследник на добре познатия Thor 303 TKL, обяви полският бранд за гейминг периферия Genesis. Обновената и усъвършенствана версия Thor 404 TKL идва с множество нови функционалности, с избор на суичове и изцяло нов дизайн от затворен тип.

Потребителите могат да избират между черен или бял цвят, като всеки от тях се предлага и с избор между Kailh Box Brown V2 или Gateron Yellow Pro суичове. Според производителя, суичовете Gateron Yellow Pro имат издръжливост от 60 милиона клика и ниска точка на активиране от 2 мм при сила на натиск от 50 г в комбинация с време за реакция от 1 милисекунда. Kailh Box Brown V2, от друга страна, разполагат с живот до 80 милиона клика и предлагат значително по-добро тактилно усещане в сравнение с класическите Kailh Box Brown суичове.

Включената Hot-Swap технология позволява бърза и лесна замяна на съществуващите превключватели с различни 5-пинови механизми, включително от компании като Cherry MX, Kailh и много други. Клавиатурата Genesis Thor 404 TKL също така разполага с усъвършенствани стабилизатори и висококачествено смазване, което води до по-добро усещане на клавишите и прецизност във всяка ситуация.

Потребителите могат да избират между черен или бял цвят на клавиатурата
(снимка: Genesis)

В сравнение с предшественика си, Thor 404 TKL предлага изцяло затворен корпус, който гарантира, че клавиатурата и клавишите са стабилни по всяко време. Това е идеалният избор за потребители, които обичат оборудването им да е безшумно. Според производителя, обемът на клавишите е изключително нисък, поради специалната пяна, скрита във вътрешността на модела.

Версията с Gateron Yellow Pro суичове ще се предлага на българския пазар за около 160 лв. с ДДС, а тази с Kailh Box Brown V2 ще е налична за около 170 лв., уточниха партньорите на Genesis у нас.

Коментар