Vivacom отчита 60% регистрирани потребители на предплатени SIM карти

60% регистрирани активни потребители на предплатени мобилни карти отчете VIVACOM в предпоследния ден от кампанията за регистрация на предплатените карти. Според решението на Комисията за регулиране на съобщенията това е единственият начин тези клиенти да запазят своя номер.

За да стимулира клиентите си на предплатени мобилни услуги да регистрират в срок своите карти, VIVACOM дава на всеки от тях по 50 включени минути в мобилната си мрежа. Тази оферта е част от политиката на телекома да добавя повече стойност към всички услуги, които предлага на пазара. Офертата ще важи до последния ден на кампанията, който е утре – 31 декември.

Регистрацията на предплатените карти е абсолютно безплатна и става лично или чрез упълномощен представител във всеки един от магазините на VIVACOM, Български пощи или в партньорската мрежа на телекома. Клиентите трябва да носят предплатената SIM карта и документ за самоличност. Ако картата, която регистрират е на друго лице, потребителите трябва да представят и заверено пълномощно. Клиентите на предплатени мобилни услуги, които не са навършили 18 години, ще могат да избират между своите родители, баби и дядовци или друг законен представител, на чието име да регистрират своята карта.

Според решението на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), всички притежатели на предплатени мобилни услуги трябва да регистрират своите карти не по-късно от 31 декември тази година. Ако не направят това, клиентите ще изгубят правото си на изходящи повиквания през първия месец на годината, а ако не се регистрират и в този период, услугата им ще бъде спряна напълно.
 

Коментар