Black Friday: 5G смартфони с до 400 лева отстъпка

Смартфони на различни марки се предлагат с големи отстъпки в BlackFriday кампанията на А1 
(снимка: A1 България)

Над 50 модела 5G смартфони с до 400 лева отстъпка за Black Friday обяви телеком операторът А1 България. Промоцията включва и 50% намаление на плановете Unlimited Ultra и Unlimited L за първите 12 месеца от договора.

Намалението за устройствата ще продължи до 30 ноември на А1.bg и в магазините на телекома и важи с мобилните планове на А1, като два от тях – Unlimited Ultra и Unlimited L в момента се предлагат с 50% отстъпка от месечната цена за първата една година от абонамента, уточниха от компанията.

Всички мобилни абонаментни планове на А1 включват достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA. Наскоро мобилната мрежа на оператора беше отличена като най-бързата в страната от Ookla.

Смартфоните в промоцията са над 50 модела на различни марки и от различни класове. Предлагат се в брой и на изплащане, включително за период от 36 месеца.

Сред предложенията са всички 5G модели iPhone, които са налични с атрактивни отстъпки. С най-голямо намаление е iPhone 14 Plus, който се предлага с 400 лева отстъпка, докато флагманите от миналогодишната серия на Apple – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се предлагат с до 300 лева отстъпка от цената.

Актуалните модели iPhone 15, които бяха пуснати в продажба тази есен, също са част от промоцията и могат да бъдат закупени с до 200 лева намаление.

Феновете на Samsung също ги очакват примамливи цени на едни от най-популярните 5G модели на корейския гигант. Миналогодишните флагмани Samsung Galaxy S22+ и Galaxy S22 ULTRA се предлага с до 400 лева отстъпка, а актуалните модели от S серията на Samsung Galaxy – S23, S23+ и S23 ULTRA са налични с до 200 лева намаление от стандартната цена.

Любителите на сгъваемите модели могат да се сдобият с нов Samsung Galaxy Z Fold4 512GB с до 700 лева отстъпка, което е най-голямото намаление на модел в промоцията и единственото, което надхвърля 400 лева. Останалите сгъваеми смартфони – Z Flip3, Z Flip4, Z Flip5, и Z Fold5 са налични с 300 лева отстъпка.

Феновете на Android ще намерят предложения с отстъпки и на други производители, включително 5G смартфони на Xiaomi, Nokia, Motorola, Honor и TCL, които са намалени с до 350 лева.

Коментар