ASBIS стана дистрибутор на френската Devialet

Аудио продуктите на Devialet ще се доставят от ASBIS в 22 страни, вкл. България
(снимка: Devialet)

Дистрибуторът ASBISC Enterprises Plc сключи договор с Devialet – френска компания за аудио технологии, пионер в своята област. С това стратегическо партньорство ASBIS разширява продуктовото си портфолио с “майсторски” аудио инженерни продукти.

Гамата, която ще се предлага на пазара у нас от АСБИС България, обхваща всички аудио сегменти, включително продукти от висок клас като усилватели Expert Pro, емблематичните безжични високоговорители Phantom I & II, слушалки Gemini II, саундбар Devialet Dione и преносими високоговорители с 360° адаптивен стерео звук Devialet Mania.

Тези продукти ще бъдат налични в 22 страни, включително Унгария, България, Литва, Латвия, Естония, Хърватия, Словения, Сърбия, Косово, Черна гора, Албания, Босна и Херцеговина, Република Северна Македония, Република Молдова, Грузия, Армения, Азербайджан , Туркменистан, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан и Узбекистан.

„Сътрудничеството с Devialet ще позволи на ASBIS да предложи на своите клиенти аудио продукти от световна класа, известни с изключителното си качество и производителност”, коментира сделката Флориан де Гарет, генерален мениджър на Devialet за региона на Европа, Близкия изток и Африка.

По неговите думи, „знанията и организацията на ASBIS” ще позволят на много повече хора да открият и опитат иновативните продукти на компанията.

„Това партньорство ще ни позволи да предложим на нашите клиенти широка гама от аудио продукти с изключително качество, включително високоговорители, усилватели и слушалки. Ние сме уверени, че нашите клиенти ще спечелят много от това партньорство, тъй като ще имат достъп до най-новите и най-модерни аудио решения на пазара”, заяви Владимир Линкевич, главен директор бизнес развитие в ASBIS Group.

Коментар