KTC H24V13 – гейминг монитор на BlackFriday цена от €85

Мониторът на KTC е изключително достъпно решение за забавление с игри и филми

Ако сте любител на компютърните игри и търсите монитор за скромния си бюджет, сега е моментът да се сдобиете с такъв на много изгодна цена. Онлайн магазините по целия свят предлагат страхотни отстъпки в края на ноември, когато по традиция е шопинг кампанията BlackFriday. Ето по-долу едно атрактивно предложение за гейминг монитор.

23,8-инчовият Full HD монитор KTC H24V13 ще ви изненада с цена от само €85,57 след купон за отстъпка GKB23BF10 в онлайн магазина Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад. Освен за игри моделът е подходящ и за работа с популярните офис пакети и всякакви други приложения, както и за забавления като гледане на филми.

Тънката рамка на дисплея прави по-практични двумониторните конфигурации

Говорим за монитор с базови характеристики, които ще удовлетворят масовия потребител. Екранът е 23,8-инчов с резолюция Full HD 1920×1080 пиксела и динамичен контраст 4000:1, като покрива на 104% цветовата гама sRGB и поддържа HDR10. На него ще виждате реалистични цветове и детайлни изображения, докато играете, работите и гледате филми.

KTC H24V13 предлага сравнително висока честота на опресняване от 100Hz и със сигурност ще се насладите на по-плавно движение на камерата по време на игра, в сравнение с мониторите, които работят на 60Hz. С намалено замъгляване на движението ще имате по-ясен изглед, без разкъсване на екрана, което е особено забележимо при игри с бързо темпо.

Портовете на KTC са най-необходимите – HDMI, VGA и гнездо за слушалки

За плавното игрово изживяване се грижи и технологията Adaptive Sync, вградена в монитора. Тя синхронизира динамично честотите на опресняване на монитора с графичния процесор на компютъра, към който е свързан, като гарантира, че няма забавяния и зацепвания дори в бързите сцени, а това е ключът към победата в игрите.

Всеки, който прекарва продължително време пред екрана, следва да помисли за защитата на очите си. KTC H24V13 има какво да предложи и в този аспект. Мониторът използва технология без трептене, която поддържа чисти визуализации и ефективно намалява синята светлина, като така минимизира зрителната умора по време на игри, работа и забавление.

И работещите могат да се възползват от ергономичните качества на този монитор

В допълнение, 23,8-инчовия екран без ръбове осигурява повече ширина и по-комфортно за очите изживяване, а освен това прави по-практични двумониторните кофигурации. Удобството на модела се подсилва и от стойката с възможност за ергономични настройки на наклона от -5° до 15°, така че да имате най-удобната позиция за гледане. Възможността за стенен монтаж по стандарта VESA 100×100 мм може допълнително да повиши удобството.

KTC H24V13 разполага с два входа за свързване, но те изглежда са напълно достатъчни – HDMI и VGA, както и гнездо за слушалки. С тях на практика ще можете да свържете монитора към всеки компютър, а също и към други устройства като източници на видео сигнал. Предвиден е също практичен бутон-джойстик, с който можете лесно да настройвате характеристиките на монитора.

Стойката на монитора позволява регулиране на наклона, предвидена е и опция за стенен монтаж

И така, ако искате евтин монитор за игри, поръчайте го тук: KTC H24V13 Gaming Monitor – за €85,57 след купон за отстъпка GKB23BF10 в онлайн магазина Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. Офертата е валидна до 27 ноември.

Коментари по темата: „KTC H24V13 – гейминг монитор на BlackFriday цена от €85”

добавете коментар...

  1. Монитор

    Gaming монитор с 16 ms response time! Това не го бях срещал никъде.

Коментар