Нов “b-connect” с потенциал за 320 безплатни минути

Globul предложи нов предплатен стартов пакет “b-connect Extreme” с до 320 включени минути за разговори в мрежата на оператора. Плюс сладък подарък – кутия виенски вафлени пурички Caprice с тъмен шоколад.
Пакетът с цена само 9,99 лв. съдържа 64К SIM-карта с предварително заредени 5 лв. време за разговори и 20 безплатни минути за разговори в мрежата на Globul. Броят на безплатните минути може да се увеличи до 320 в зависимост от стойността на първото презареждане по няколко начина.
По 5 безплатни минути получават потребителите за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност между 4 и 14 лв. Втората опция предвижда по 15 безплатни минути за първо презареждане от 15 до 39 лв. И накрая, клиентът ще вземе по 25 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако презареди първия път за над 40 лв.
Условието да влезе в сила схемата е първото презареждане да бъде направено до 30 юни 2007 г.. Безплатните минути се получават за първи път до 14 дни след първото презареждане, уточняват от оператора.
Безплатните минути са валидни за разговори в мрежата на Globul, без услугите с добавена стойност, обажданията до кратък номер 123 или безплатните номера. Разговорите към останалите национални мрежи се таксуват по 44,4 ст. на минута.
Вафлените пурички Caprice с тъмен шоколад са нов за българския пазар продукт, произведен специално за клиентите на Globul. От оператора твърдят, че този артикул не може да бъде открит никъде другаде освен в новия стартов пакет b-connect Extreme.

Коментар