Brother засилва мерките срещу фалшиви продукти

Оригиналните консумативи на Brother дават оптимални резултати и са безопасни
(снимка: Brother)

Експертът по решения за печат и сканиране Brother актуализира защитната холограма на своите касети с мастило и тонер като част от постоянния ангажимент на компанията за защита на клиентите от потенциално вредни фалшиви продукти. Актуализираните холограми вече са на всички оригинални касети с мастило, бутилки с мастило, тонер касети и барабанни модули на Brother.

Актуализираната холограма – която се свързва директно към официален уебсайт за удостоверяване – гарантира, че клиентите могат лесно да разпознават оригиналните продукти на Brother от фалшификатите. Новият дизайн също спомага да се сведе до минимум рискът измамниците да използват отново оригинални холограми върху фалшиви продукти.

Актуализираната холограма на Brother за тонер касети за лазерни принтери
(снимка: Brother)

„Защитата на нашите клиенти е от първостепенно значение за всички в Brother и се надяваме, че тази актуализирана холограма ще успокои клиентите ни и ще гарантира, че те могат уверено да идентифицират дали продуктите са оригинални или не. Когато проектираме нашите консумативи, ние не само гарантираме, че те са създадени да предоставят оптимални резултати с нашия хардуер, но също така ги правим и безопасни –  нещо, което не е гарантирано при закупуване на фалшиви стоки”, коментира Исао Ноджи, управляващ директор на Brother International Europe LTD.

По неговите думи, използването на фалшиви касети може да повреди Brother устройството и да компрометира неговата ефективност, надеждност и дълготрайност.

Актуализираната холограма на Brother за касети с мастило
(снимка: Brother)

„Така че е важно да направим всичко възможно, за да помогнем на клиентите да разпознаят кога дадена касета е оригинален продукт на Brother. Освен актуализация на връзката за удостоверяване, новите холограми имат и нов дизайн, така че Brother призовава клиентите си да внимават за това и да проверяват дали продуктът е оригинален, ако имат някакво съмнение”, допълни мениджърът.

Новата холограма на оригиналните продукти на Brother се използва от втората половина на 2023 г., уточниха от компанията.

Коментар