Smartmi Electric Heater – интелигентен конвектор, тих и защитен

Smartmi Electric Heater има стилен дизайн, компактни размери и малко тегло

С настъпване на зимния сезон отоплителните уреди стават едни от най-търсените стоки. Много купувачи предпочитат електрическите конвектори, заради безспорните им предимства. Представяме един интелигентен конвектор от портфолиото на Xiaomi с бранда Smartmi.

Моделът Smartmi Electric Heater 1S впечатлява със стилния си дизайн, смарт функции, ефективност и надеждност, подходящ е за всякакви помещения. Този уред за отопление с мощност до 2200 W се предлага на много добра цена от €89,99 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад.

Smartmi Electric Heater отвътре

Smartmi използва конвекционен метод на отопление – вътре в него няма вентилатор, като вместо това уредът разчита на циркулация на въздуха за естествено нагряване, което оказва по-малко въздействие върху вътрешната влажност, тоест не изсушава въздуха както електрическите печки. Конвекторът работи тихо и затопля бързо.

Лек и компактен, Smartmi Electric Heater e подходящ за отопление на различни помещения. Той има размери 684х203х459 мм (ш/д/в) и тежи само 5 кг, което го прави лесно преносим за използване навсякъде в дома – в дневната, спалнята и т.н.

Управлението на Smartmi Electric Heater е удобно от сензорния панел

Металният корпус на конвектора е удебелен и издръжлив. Изработен е от висококачествена поцинкована ламарина 0,6 мм. Има покритие с електростатично пръскане за защита при високи температури и на околната среда. Конвекторът е сертифициран по RoHS.

Smartmi Electric Heater е предназначен за подов монтаж и поддържа максимална мощност 2200W. Предвидени са три степени за регулиране на мощността: 900W, 1300W и 2200W. Конвекторът работи със стандартно напрежение 220V.

Smartmi Electric Heater може да се управлява и от мобилно приложение

Заслужава да се отбележи режимът на постоянна температура, който е по-удобен и пести енергия. Можете да настроите температурата на оптимална стойност и конвекторът ще поддържа постоянно тази температура. Когато температурата на околната среда достигне зададената стойност, уредът автоматично ще се изключи. Когато околната температура е по-ниска от зададената, конвекторът затопля.

Smartmi Electric Heater е обезопасен с двойна гаранция. С вграден превключвател за изключване на захранването и сензор за защита от прегряване, конвекторът автоматично ще прекъсне захранването, когато тялото се наклони на повече от 45° или температурата на вътрешната кухина надвиши 85°C.

Smartmi Electric Heater разчита на циркулация на въздуха за естествено нагряване

Управлението на конвектора е максимално улеснено от големия сензорен панел, както и от придружаващото мобилно приложение. Моделът се доставя в комплект с всичко необходимо за незабавно използване. Вътре в кутията ще намерите самия уред, основа, отвертка, винт и документация.

Можете да купите 2200-ватовия конвектор тук: Smartmi Electric Heater 1S за €89,99 в онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар