Smartmi Heater – тих конвектор за постоянна топлина

Конвекторната печка Smartmi Heater се вписва чудесно в домашния интериор

Зимата наближава и въпросът с отоплението на домовете отново е актуален. Ако не разчитате на централно парно отопление, ще трябва да избирате между различни други алтернативи, претегляйки плюсове и минуси. Конвекторните печки са едно от най-предпочитаните решения. Вижте защо.

Достъпен като цена, интелигентен и енергоспестяващ електрически конвектор Smartmi Heater се предлага сега на изгодна цена от €95,99 с купон за отстъпка RSFKM3 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка. Със сравнително голяма площ и мощност 2200W този уред от екосистемата на Xiaomi може да се окаже търсеното решение за отопление през студените месеци.

Така работи конвекторът Smartmi Heater – тихо и без да изсушава въздуха

Моделът използва конвекционен метод на отопление. Вътре в него няма вентилатор, като вместо това се разчита на циркулация на въздуха – влиза студен въздух, който се нагрява от панелите на конвектора и излиза навън топъл. Това осигурява естествено отопление, без изсушаване на въздуха в помещенията, в допълнение към тихата работа.

Smartmi Heater е сравнително лек – тежи 5 кг и е предназначен за подов монтаж. С максимална мощност 2200W и размери 684×459 мм, уредът е подходящ за отопление на различни помещения. Предвидени са три степени на работната мощност – 900KW, 1300KW и номиналната 2200KW. Управлението е удобно от големия сензорен панел, разположен отстрани на конвектора, а също и чрез мобилно приложение Mi Home.

Smartmi Heater се управлява удобно от сензорния панел и от мобилно приложение

Конвекторът има удебелен метален корпус, изработен от висококачествена поцинкована ламарина с дебелина 0,6 мм. Конструкцията определено е надеждна и издръжлива. Този отоплителен уред е сертифициран по RoHS за защита на околната среда, с покритие срещу електростатично електричество и висока температура.

Особено практичен е режимът на постоянна температура, който пести енергия. Просто задавате желаната температура и електрическият нагревател ще я поддържа постоянно. Когато температурата в помещението достигне зададената стойност, Smartmi Heater автоматично ще спре да нагрява. Ако температурата е по-ниска от зададената, нагревателят автоматично ще продължи да затопля.

Smartmi Heater е проектиран за подов монтаж и работи в три режима – 900/1300/2200 KW

Конвекторът е проектиран с различни защити за безопасно използване, включително изключване на захранването и защита от прегряване. Вграденият превключвател за изключване на захранването и сензорът за защита от прегряване автоматично ще прекъснат захранването, когато тялото на конвектора се наклони на повече от 45° или температурата на вътрешната кухина надвиши 85°C.

Можете да купите изгодно конвектора тук: Smartmi Electric Heater 1S – на цена от €95,99 с купон за отстъпка RSFKM3 и безплатна доставка от глобалния онлайн магазин Cafago. В комплекта на конвектора влиза всичко необходимо за неговото използване. Освен самия нагревател, в кутията ще намерите основа за монтиране на пода, отвертка и винт, както и документация.

Коментар