Мусала Софт разшири партньорството с IBM

Софтуерната компания Мусала Софт придоби статут IBM Cognos Value Added Reseller & Support Provider. През новата 2010 година фирмата има необходимия технически капацитет да разпространява продуктите от марката IBM Cognos.

Настоящите клиенти могат да ползват услугата по орторизирана локална поддръжка на български език, а новите – да разчитат на екип високо квалифицирани специалисти за изграждане на цялостни решения и консултация, уточниха от компанията.

„Business Intelligence е едно от специализираните направления на  Мусала Софт за предоставяне на услуги с висока добавена стойност. Фокусирането върху Cognos технологиите е естествена стъпка за нас, отчитайки факта, че имаме вече натрупан опит с Cognos в големи международни проекти”, коментира Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.

Мусала Софт е дългогодишен партньор на IBM на най-високо ниво и има най-много сертифицирани специалисти в България по отношение IBM технологии. Компанията покрива всички групи от портфолиото за оторизирана продажба на софтуер на IBM по силата на новата програма Software Value Plus.

Коментар